Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Σ.Δ.Π.Α.: Πρόταση για αποχή των διαιτητών για πέντε αγωνιστικές

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Σύνδεσμος διαιτητών ποδοσφαίρου Αχαΐας πραγματοποίησε έκτακτο Δ.Σ. για το περιστατικό που σημειώθηκε στο παιχνίδι της Δόξας Παραλίας με την Αχαϊκή με άγνωστο φίλαθλο να χτυπάει το βοηθό Παναγιώτη Ζούλη.

Ο Σύνδεσμος καταδίκασε  την επίθεση και προτείνει στην επιτροπή διαιτησίας να μην παίζουν οι ρέφερι την Δόξα Παραλίας για πέντε αγωνιστικές.

Σίγουρα η Επιτροπή Διαιτησίας θα πάρει απόφαση για την αποχή των διαιτητών στα παιχνίδια της Δόξας ωστόσο οι αγωνιστικές μπορεί να είναι και μια λιγότερη.

Αναλυτικά

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αχαϊας σε σημερινή έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

  1. Καταδικάζει την επίθεση που έγινε στο μέλος μας Παναγιώτη Ζούλη στο παιχνίδι 22/1/22 Δόξα Παραλίας- Αχαϊκή από φίλαθλο που είχε σαν συνέπεια την μεταφορά του στο νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ και περιμένουμε την σημερινή έκθεση του ιατροδικαστή που έχει ζητηθεί από την αστυνομία.
  2. Στεκόμαστε στο πλευρό του διαιτητή μας με όλες μας τις δυνάμεις ηθικά και νομικά και περιμένουμε από την ελληνική αστυνομία την σύλληψη του δράση.
  3. Προτείνουμε στην επιτροπή διαιτησίας να μην παίζουν οι διαιτητές μέλη μας την ομάδα της Δόξας Παραλίας για πέντε παιχνίδια.


Ροή ειδήσεων

Advertisement