Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Χιονίζει και στο κέντρο της Αθήνας: Πού το ‘χει στρώσει, ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Δημοσιεύθηκε

στις

Επελαύνει το δεύτερο και σφοδρότερο κύμα της κακοκαιρίας «Ελπίδα» στη χώρα,  την ώρα που πυκνές χιονοπτώσεις σημειώνεται μέχρι και στην Αττική.

Στα βόρεια και δυτικά του νομού το έχει ήδη στρώσει, ενώ τα πρώτα χιόνια πέφτουν στο κέντρο της Αθήνας.
Λόγω  της κακοκαιρίας έχει προκληθεί κυκλοφοριακό μποτιλιάρισμα σε κεντρικούς δρόμους των βορείων προαστίων, ενώ κλειστή παραμένει η Εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της Καλυφτάκη για τα φορτηγά.

Παράλληλα, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των φορτηγών στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Θήβας από το ύψος του πρατηρίου CYCLON στο ρεύμα προς Θήβα.

Χιόνια στο Μενίδι

 

kifisia_xioni3
Το ‘στρωσε στην Κηφισιά

 

xioni_marousi__2_
Χιονισμένο το Μαρούσι

 

ippokrateios_politeia_xioni_
Ιπποκράτειος Πολιτεία
kipseli_xioni
Κυψέλη
syntagma_xioni
Χιόνια και στο Σύνταγμα
5489228
Εκσκαφείς στον Διόνυσο

 

xioni_politeia__2_
Πολιτεία

 

xionia_attiki3
Λεωφόρος Μαραθώνος

Σε επιφυλακή ο κρατικός μηχανισμός

Ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται σε επιφυλακή και ύψιστο επίπεδο ετοιμότητας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που ενδεχομένως θα προκύψουν εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΜΥ, σήμερα αλλά και αύριο αναμένονται πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα με πρωτόγνωρες πυκνές χιονοπτώσεις σε περιοχές της χώρας όπου, συνήθως, δεν έχουμε ανάλογα καιρικά φαινόμενα.

Προβλέπεται ότι σε κεντρικό και βόρειο ΑιγαίοΣποράδεςΕύβοιαανατολική Θεσσαλία, κυρίως στη Μαγνησία, σε ανατολική Στερεά Ελλάδα και στην Αττική, ανατολική Πελοπόννησο, Κυκλάδες και Κρήτη, θα έχουμε τα πιο έντονα καιρικά φαινόμενα και πυκνές χιονοπτώσεις.

Ροή ειδήσεων

Advertisement