Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(25.1)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Τα επαγγελματικά ζητήματα φαίνεται πως θα πρωτοστατήσουν αυτή την εβδομάδα καθώς η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 25/1 θα τα φέρει στο προσκήνιο και θα τα κρατήσει μπροστά για όλο το επόμενο διάστημα. Κάτι που δείχνει πως πέρα από την ανάγκη για νέα ξεκινήματα και ρυθμίσεις επαγγελματικών ζητημάτων θα υπάρξει επικοινωνία και συναντήσεις που θα αφορούν τη δουλειά.

Ταύρος
Με ευκαιρίες ξεκινά για εσένα καθώς ο Ιανουάριος μπορεί στο σύνολο του να αποδείχθηκε ένας απαιτητικός μήνας, όμως τις τελευταίες ημέρες του θα φέρει θετικές εκπλήξεις και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Στις 25/1 θα νιώσεις την ανάγκη να συναναστραφείς με ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό και στο ευρύτερο σου περιβάλλον, να κάνεις μία απόδραση σε κοντινό προορισμό.

 

Δίδυμοι
Θα διευθετήσεις κάποιες οικονομικές ή προσωπικές υποθέσεις σου, καθώς φαίνεται πως θα βρεθούν στο προσκήνιο και θα αποτελέσουν βασική πηγή άγχους. Απόφυγε τις ατέρμονες σκέψεις για συγκεκριμένα ζητήματα και δες αν υπάρχει τρόπος να αναλάβεις δράση, προκειμένου να τα διευθετήσεις καθώς έτσι θα αποφύγεις να μείνεις σε ένα τέλμα και να μπεις σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων.

Καρκίνος
Ο Άρης θα βρίσκεται απέναντί σου και το επόμενο διάστημα φαίνεται πως οι ισορροπίες στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων αλλάζουν, κάτι το οποίο μπορεί να δημιουργήσει και αναπόφευκτες συγκρούσεις. Η παρουσία του Ερμή από τις 26/1, σε συμβουλεύει να κάνεις ένα διάλογο πριν ξεκινήσεις «πόλεμο», μιας και η επικοινωνία θα αποτελέσει σύμμαχο σου στη διευθέτηση κάποιων ζητημάτων.

Λέων
Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 25/1 εγκαινιάζει ένα διάστημα κατά το οποίο η εργασία και η καθημερινότητα θα έχουν περισσότερες απαιτήσεις από εσένα. Θα χρειαστεί και εσύ με τη σειρά σου να είσαι περισσότερο προσεκτικός σχετικά με τη δράση σου, να μη σπαταλάς την ενέργειά σου, αλλά και να φροντίζεις τον εαυτό σου εφοδιάζοντας τον οργανισμό σου με βιταμίνες και ακολουθώντας σωστή διατροφή.

Παρθένος
Η πολυαστρία στον Αιγόκερω δείχνει πως αυτή η εβδομάδα θα κυλήσει ευχάριστα για εσένα, παρά το γεγονός πως μπορεί να προκύψουν κάποιες παρανοήσεις ιδιαίτερα σε προσωπικές υποθέσεις. Χρειάζεται να δραστηριοποιηθείς και να εντάξεις στο πρόγραμμά σου ενασχολήσεις και χόμπι που σε κάνουν να περνάς ευχάριστα το χρόνο σου, καθώς αυτό θα παίξει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο για εσένα αυτές τις ημέρες.

Ζυγός
Σήμερα η επικοινωνία και οι συζητήσεις θα έχουν τον κυρίαρχο λόγο για εσένα. Καλύτερα να αποφύγεις καινούργια ξεκινήματα, αν δεν έχεις τελειώσει ήδη με υπάρχοντα θέματα που σε αφορούν. Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, αλλά και με εκκρεμή θέματα του παρελθόντος, που μέχρι τώρα σε κουράζουν και ανακόπτουν την ανοδική σου πορεία.

Σκορπιός
Η ενέργεια που θα αισθάνεσαι σήμερα θα σε κάνει υπερδραστήριο και με κάθε σου κίνηση θα προσπαθείς να δώσεις τη λύση σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Πρόσεξε να μην οδηγηθείς σε παρορμητικές αποφάσεις και κυρίως να μη βρεθείς σε αντιπαράθεση με τους δικούς σου ανθρώπους.

 

Τοξότης
Αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 25/1 θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε κάποιες προσωπικές σχέσεις ή κάποιες οικογενειακές υποθέσεις, καθώς φαίνεται πως σε αυτές μπορεί να προκύψει μία αναστάτωση στην καθημερινότητά σου.

Αιγόκερως
Μία επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω στις 25/1 φέρνει επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους, συγγενείς ακόμα και γείτονες! Επίσης από αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν και ευκαιρίες για να διευθετήσεις καλύτερα τις οικονομικές σου υποθέσεις και να μπει ένα φρένο στα έξοδα του προηγούμενου διαστήματος.

Υδροχόος
Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με νωχελική διάθεση και δεν αποκλείεται να σου δημιουργήσει την ανάγκη να αναβάλλεις κάποιες δουλειές και υποχρεώσεις που έχεις, προκειμένου να μπορέσεις να ξεκουραστείς ή να βρεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Από τις 25/1 αρχίζει ένα διάστημα το οποίο θα σε απασχολήσουν περισσότερο οι σκέψεις σου, τα συναισθήματά σου και υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Ιχθύες
Θα είναι πιο εύκολο να κατευνάσεις τα έντονα συναισθήματα τα οποία ενδεχομένως να σου είχαν δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση και αδυναμία διαχείρισης των καταστάσεων. Με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω φαίνεται πως η συναναστροφή σου με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον θα συμβάλει ουσιαστικά στη διάθεσή σου, ακόμα και στην ενέργεια σου.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement