Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Προβάδισμα στον Σίνερ

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Φτάσαμε αισίως στα προημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν και παρότι είχαμε μια… απώλεια για τα Ελληνικά χρώματα από τον προηγούμενο γύρο και τον αποκλεισμό της Σάκκαρη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι εδώ και δείχνει να είναι καλά.

Μάθε τα πάντα για το κουπονι οπαπ

Ο Έλληνας τενίστας ξεπέρασε τα όποια θέματα είχε με την εγχείρηση στον αγκώνα του και παίζει καλά, έχοντας φτάσει στην 8άδα. Αντίπαλός του θα είναι ο σούπερ ταλαντούχος Ιταλός Γιανίκ Σίνερ, με φόντο μια θέση στα ημιτελικά.

Γ. ΣΙΝΕΡ: Το παιδί-θαύμα του παγκόσμιου τένις, ο 20χρονος Γιανίκ Σίνερ, δείχνει πως είναι έτοιμος για τη καλύτερη σεζόν στη καριέρα του. Ξεκινώντας τη χρονιά όντας στο νούμερο 10 του κόσμου, έχει μπει στο Όπεν με φόρα από πέρσι, που κλήθηκε να παίξει άρον-άρον στους τελικούς της ΑΤΡ αντικαθιστώντας τον Μπερετίνι, έκανε μεγάλες εμφανίσεις και έκτοτε παραμένει αήττητος. Έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στην Αυστραλία, έχοντας χάσει μόλις ένα σετ και με το εντυπωσιακό του φόρχαντ μπορεί να απειλήσει όχι μόνο τον Τσιτσιπά, αλλά οποιονδήποτε αντίπαλο.

Σ. ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ: Δεν ήταν πολλοί αυτοί που πίστευαν πως ο Τσιτσιπάς θα έφτανε με άνεση μέχρι τα προημιτελικά, ειδικά μετά τα όσα ακολούθησαν τους περσινούς τελικούς της ΑΤΡ. Ο Έλληνας άσος έχει παίξει με όσο πίεση χρειάζεται μέχρι ώρας στο τουρνουά και ουσιαστικά αναγκάστηκε να τα δώσει όλα μόνο στο προηγούμενο ματς του με τον Φριτζ, που πήγε στα 5 σετ. Τώρα ουσιαστικά ξεκινούν τα… δύσκολα για το Στέφανο, που έχει πλέον τις παραστάσεις για να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο. Με τον Σίνερ έχουν παίξει μόνο σε χώμα, εκεί όπου ο Έλληνας πρωταθλητής υπερέχει στην αγαπημένη του επιφάνεια, όντας 2-1 στις νίκες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σίγουρα το ματς με τον Φριτζ τράβηξε πολλή από την ενέργεια του Τσιτσιπά και αν έπαιζε με κάποιον άλλο, ίσως να είχε προβάδισμα. Ο Σίνερ όμως πέρα από ταλέντο, είναι σε τρομερή κατάσταση, μετράει συνεχόμενες νίκες από μέσα Νοεμβρίου και έχει τον πρώτο λόγο στο 1.75 του Stoiximan.

Στοιχηματικές εταιρίες και κουπονι παμε στοιχημα στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ροή ειδήσεων

Advertisement