Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

ΑΠΙΝΙΔΩΤΕΣ: Προσφορά ζωής (Φωτό από το σεμινάριο στο γήπεδο του Αχιλλέα)

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια όμορφη παρουσίαση έγινε την Δευτέρα (24/1) στο γήπεδο του Αχιλλέα στην Αγυιά από τους ανθρώπους του Ερυθρού Σταυρού στις υπεύθυνες πρώτων βοηθειών Εύη Πριάλαγα (γήπεδο της Αγυιάς) και Ειρήνη Μανιά (Αετού Ρίου) καθώς και στους προπονητές, ποδοσφαιριστές αλλά και σε μέλη της διοίκησης της ΕΠΣ Αχαΐας.   

Το τσουχτερό κρύο δεν ήταν ικανό να σταματήσει την παρουσίαση των απινιδωτών. Οι άνθρωποι του Ερυθρού Σταυρού έκαναν μια διαφωτιστική ενημέρωση όταν ένας ποδοσφαιριστής χάσει τις αισθήσεις του μέσα στον αγωνιστικό χώρο πώς θα μπορέσουμε να τον κρατήσουμε στην ζωή. Όπως ανέφεραν όλοι μπορούν να βοηθήσουν απλά πρέπει να έχουν κάνει κάποια ουσιώδη εκπαίδευση.

Παράλληλα η ΕΠΣ Αχαΐας παρουσίασε και τον έναν από τους τρεις απινιδωτές που κατάφερε να πάρει ως χορηγία από τον επιχειρηματία Κώστα Βεργή και την εταιρεία first-aid ο οποίος διατηρεί προσωπική φιλία με τον β’ αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας, Χρήστο Πλούμη. Στην παρουσίαση ήταν και ο Σπύρος Στραβοπόδης από την εταιρεία του Βεργή ο οποίος έφερε και έδειξε με τη σειρά του πώς λειτουργεί ένας απινιδωτής. Επίσης παρέστησαν ο πρώτος αντιπρόεδρος Σταύρος Θεοδωρόπουλος, η πρόεδρος της υγειονομικής επιτροπής Αριστέα Ρόμπολα, ο Παντελής Ευαγγελάτος, ο Αχιλλέας Λάζαρης κ.ά.

Ροή ειδήσεων

Advertisement