Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Πιο έμπειρο το Μάλι

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Η χιονισμένη Αθήνα είναι στο επίκεντρο της επικαιρότητας αυτή τη περίοδο, όμως κάπου λίγο πιο νότια από τη χώρα μας, όχι μόνο δε χιονίζει, αλλά υπάρχουν αρκετά καλές συνθήκες για να γίνουν οι τελικοί του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, οι οποίοι έχουν φτάσουν αισίως στα νοκ-άουτ.

Ήδη Τυνησία, Μπουρκίνα Φάσο, Γκάμπια και Καμερούν είναι στην 8άδα και σήμερα θα μάθουμε ακόμα δυο. Στο ματς που θα γίνει πιο αργά σήμερα, το Μάλι παίζει κόντρα στην έκπληξη του θεσμού, την Ισημερινή Γουινέα και καλείται να αποδείξει πως έχει βλέψεις για να φτάσει μακριά.

Μάθε τα πάντα για τα προγνωστικα europa league

ΜΑΛΙ: Δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα να πάρει τη πρόκριση από ένα βατό θεωρητικά όμιλο, αφήνοντας πίσω Τυνησία και Γκάμπια. Η εικόνα της μάλιστα ήταν αρκετά θετική στο μεγαλύτερο διάστημα των αγώνων της, δείχνοντας συγκροτημένη και σοβαρή στις κινήσεις της. Η Εθνική ομάδα του Μάλι έχει βλέψεις στο φετινό Κύπελλο Εθνών και δικαίως, μιας και έχει ένα σύνολο με παίκτες από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπως οι Χαϊνταρά, Τζενέπο, Μπισούμα, Τραορέ, Κουλιμπαλί και Σαμασέκου.

ΙΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΟΥΙΝΕΑ: Έκανε μια σπουδαία εμφάνιση στον όμιλο και δεν είναι καθόλου εύκολο πράγμα να αφήσεις πίσω σου τη κάτοχο του τροπαίου Αλγερία. Η Ισημερινή Γουινέα με τη νίκη που έκανε επί των πρωταθλητών, πήρε το εισιτήριο χωρίς να τη νοιάζει με ποια θα παίξει στους «16», καθώς έχει ουσιαστικά πετύχει το στόχο της. Με τους περισσότερους παίκτες της να παίζουν σε χαμηλές κατηγορίες της Ισπανίας, μιας και η χώρα ήταν αποικία των Ισπανών, η ομάδα από τη κεντρική Αφρική θα πάει να παίξει ελεύθερα κόντρα στο ισχυρό Μάλι και ότι βγει. Από το ρόστερ της ξεχωρίζουν οι Ακαπό, Μιράντα (Νίκη Βόλου) και Ενσουέ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολλά και διάφορα έχουμε δει μέχρι ώρας στο τουρνουά του Καμερούν, όμως οι εκπλήξεις φτάνουν ως ένα σημείο. Στα νοκ-άουτ συνήθως οι ανώτερες ομάδες έχουν το πρώτο λόγο και στην αναμέτρηση του Μάλι με την Ισημερινή Γουινέα, η πρώτη έχει τη ποιότητα και την εμπειρία με το μέρος της. Στο 1.80 ο άσος στη Novibet.

Ενημερωθείτε σήμερα στο webfreebets.com για τα μελετημένα προγνωστικά στοιχήματος και τις αναλύσεις, όπως επίσης και για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και το πρόγραμμα από τους live streaming* αγώνες. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |


Ροή ειδήσεων

Advertisement