Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Τζώρτζης Μονογυιός: Συγκλονίζει η μητέρα του – «Ήρθε ο χάρος και σε πήρε από κοντά μας»

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Σε ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα, ο Τζώρτζης Μονογυιος έχασε τη ζωή του στις 13 Ιανουαρίου. Είχε μόλις παραλάβει τη νέα του Ferrari. Η μητέρα του, με μια ανάρτηση στα social media, συγκλονίζει.

«Άγγελέ μου σε αγαπάω πολύ ψυχούλα μου. Μου λείπεις καρδιά μου. Ήρθε ο χάρος και σε πήρε από κοντά μας», γράφει η Ελένη Ξυδάκη, αναρτώντας και μια φωτογραφία του 45χρονου επιχειρηματία.

Ο Τζώρτζη Μονογυιός ήταν αδερφός της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού. Ήταν πατέρας δύο παιδιών. Η 35χρονη σύντροφός του οποία καθόταν στη θέση του συνοδηγού στη μοιραία Ferrari τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να διακομισθεί – στη συνέχεια – στο νοσοκομείο.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε συστηθεί στο ευρύ κοινό το μακρινό 2003 όταν συμμετείχε στο reality «The Wall» του Ant1 το οποίο παρουσίαζε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Τότε μάλιστα είχε ζήσει έναν δυνατό έρωτα με την συμπαίκτρια του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου. Ο Τζώρτζης Μονογυιός δραστηριοποιούταν επαγγελματικά στη Μύκονο όπου διατηρούσε κατάστημα με ρούχα.

Το 2020, η Κατερίνα Μονογυιού είχε βρεθεί απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στην εκπομπή «The 2Night Show». Τότε ήταν που έκανε γνωστό ότι ο αδερφός της ήταν ο πρώην παίκτης του reality, Τζώρτζης Μονογυιός.

«Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης. Εντάξει εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως, απορώ πως πήγε και κλείστηκε μέσα, εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι», είχε πει τότε η Κατερίνα Μονογυιού για τον αδερφό της, Τζώρτζη Μονογυιό.


Ροή ειδήσεων

Advertisement