Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023
Connect with us

Παναχαϊκή

Κρούσματα στο Διαβολίτσι

Δημοσιεύθηκε

στις

Δεν λένε να ησυχάσουν με τίποτα στον ΑΟ Διαβολιτσίου όσον αφορά το θέμα του κορωνοϊού.

Για τρίτη φορά φέτος η πανδημία “χτυπά” ξανά την πόρτα του ΑΟΔ με κρούσματα να έχουν κάνει την εμφάνιση τους στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Μάλιστα, αύριο, την Παρασκευή και το Σάββατο θα γίνουν τεστ σε όλους για να δούμε εάν υπάρχει διασπορά του ιού η όχι και το εάν φυσικά αναβληθεί το παιχνίδι με την Παναχαϊκή.

Τέλος, όπως σωστά έπραξε η διοίκηση του ΑΟΔ ήρθε σε επικοινωνία με τον Εθνικό Σκουλικάδου και τους ενημέρωσε σχετικά.

Πηγή taklin.gr

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: «Έφαγε πόρτα!»

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Ο επικεφαλής Π. Σταθάκης δεν είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος της ΠΑΕ Παναχαϊκή και δεν εισήλθε στην αίθουσα συμβουλίου της Σούπερ Λιγκ 2

 

«Πόρτα» από τη συνεδρίαση του χθεσινού διοικητικού συμβουλίου της διοργανώτριας αρχής Σούπερ Λιγκ 2, «έφαγε» ο επικεφαλής της ΠΑΕ Παναχαϊκή Πέτρος Σταθάκης, λίγο πριν εισέλθει στην αίθουσα.

Και αυτό γιατί δεν είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος της ΠΑΕ, οπότε ευγενικά οι υπόλοιποι πρόεδροι των ομάδων, του… έκλεισαν την πόρτα, με αποτέλεσμα να μην παραστεί στην αίθουσα του συμβουλίου για τη συζήτηση θεμάτων, που αφορούσαν τους συλλόγους που λαμβάνουν μέρος στο πρωτάθλημα κι έμεινε όση ώρα διήρκησε η εν λόγω συνεδρίαση στην εξώπορτα, περιμένοντας αυτή να ολοκληρωθεί.

ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ

Πληροφορίες μέσα από την ΠΑΕ αναφέρουν ότι έχουν σταλεί τα πρώτα χρήματα των προσφυγών, γύρω στα 40.000 ευρώ, που μέχρι την Παρασκευή πρέπει να καταβληθούν.

Το ποσό που θα δοθεί από τους επενδυτές με τις ίδιες πληροφορίες είναι στα 150.000 ευρώ και σταδιακά θα μεταφέρονται με εμβάσματα και το καλοκαίρι θα γίνει έναντι κατάθεσης χρημάτων κι αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ;

Αρκετές ημέρες ακούγεται ότι δύο χορηγοί, ένας εκ της Αθήνας και ένας εκ της Θεσσαλονίκης, θα μπουν δυναμικά στην κοκκινόμαυρη φανέλα της Παναχαϊκής. Ακόμα βέβαια δεν έχει τίποτα επισημοποιηθεί οπότε αυτά παραμένουν ως μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες.

«ΕΣΚΑΣΑΝ» ΝΕΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!

Την ίδια στιγμή που οι Αμερικανοί επενδυτές της Παναχαϊκής διαβεβαίωναν για την εξόφληση των χρεών, δύο ακόμα αιτήσεις ενεργοποίησης ποινών κατά των Αχαιών εκδικάζονταν προχθές στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Πρόκειται γι’ αυτές των Μάουρο Τσερούτι και Βασίλη Μουκίδη. Η Παναχαϊκή ζήτησε αναβολή συζήτησης λόγω αδυναμίας παράστασης του δικηγόρου της ΠΑΕ, ενώ μεταφέρθηκε η διάθεσή της να επιτευχθεί συμφωνία με τους δύο ποδοσφαιριστές. Οι δικηγόροι των δύο (Τσερούτι, Μουκίδη) δήλωσαν άγνοια, το αίτημα αναβολής απορρίφθηκε και το Διαιτητικό Δικαστήριο θα εκδώσει προσεχώς δύο ακόμα ενεργοποιήσεις ποινών (τελικό στάδιο) κατά της κοκκινόμαυρης ομάδας.

Ο κύβος ερρίφθη, βρέθηκε 1 εκ. ευρώ!

Ο κύβος ερρίφθη με την οικονομική ενίσχυση της Super League 2 να έρχεται, καθώς αυτή ήταν η είδηση που βγήκε από το χθεσινό συμβούλιο του Διοικητικού Συμβουλίου. Σύμφωνα με το αίτημα που είχε αποστείλει η διοργανώτρια αρχή με τις «ευλογίες» της ΕΠΟ, ευοδώθηκε η εν λόγω κίνηση, καθώς από την FIFA/UEFA υπάρχει διάθεση να δοθεί ένα πόσο της τάξεως των 800.000 – 1.000.000 ευρώ που θα αφορά στο εξοδολόγιο των διαιτητών. Από την άλλη, ο εκ των βασικών χορηγών του πρωταθλήματος πρότεινε στις ομάδες να δοθούν είτε 200.000 ευρώ απευθείας είτε 300.000 σε δόσεις. Οι ομάδες συμφώνησαν στα 200.000 ευρώ απευθείας, νούμερο που θα πάει σε αυτές και όχι στη διοργανώτρια αρχή. Παράλληλα, το κρατικό κανάλι είναι θετικό να δώσει τα συμφωνηθέντα ποσά για το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Ως εκ τούτου, από το Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίστηκε να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα, ενώ εκκρεμεί να ξεκαθαριστεί και το τελικό ποσό από το στοίχημα. Τέλος, θα σταλεί από τη διοργανώτρια αίτημα προς την ΕΠΟ να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στις 18 Ιουνίου, κάτι που εφόσον γίνει δεκτό θα προϋποθέτει και δύο εμβόλιμες αγωνιστικές ώστε να βγουν οι ημερομηνίες, ενώ για το πρωτάθλημα της Κ19 δεν υπάρχει καμία σκέψη για διακοπή. Αντίθετα υπήρξε πρόταση στις ομάδες από τη διοργανώτρια να γίνουν οι δύο αγωνιστικές στις Κ19 και μετά να βρεθεί ένα πλάνο για φάιναλ φορ μεταξύ των πρωτοπόρων.

 

 

 

Περισσότερα

Παναχαϊκή

Ανακοίνωση των Αμερικανών μετόχων της ΠΑΕ Παναχαϊκή: “Το χρέος θα διευθετηθεί, είμαστε υπερήφανοι για τους παίκτες μας”

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναχαϊκή εξέδωσαν οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες των μετοχών.

Αναλυτικά αναφέρουν:

“Ως γκρουπ δεσμευόμαστε για την Παναχαϊκή. Το να χειριστούμε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις και συνθήκες είναι μια πρόκληση την οποία δεν μπορούσαμε να φανταστούμε αλλά ούτε και να αποφύγουμε. Ενώ κατανοούμε την απογοήτευση των οπαδών και των παικτών, είμαστε εξίσου απογοητευμένοι από τις ενέργειες της SL2 και των ατόμων που υπονομεύουν συνεχώς την ακεραιότητα του πρωταθλήματος.

Για να ευημερήσει ο σύλλογος, πρέπει η Λίγκα να ενισχύει και να προωθεί τις προσπάθειες των μελών της και όχι να υπονομεύει την δυνατότητά μας να αναπτυσσόμαστε και να αγωνιζόμαστε. Η υγεία και η ευημερία της Παναχαϊκής και των υπόλοιπων ομάδων στη SL2 , επηρεάζονται άμεσα από τις αποφάσεις ανθρώπων που έχουν προσωπικά συμφέροντα.

Εμπιστευόμαστε 100% τον Πέτρο Σταθάκη. Μην πιστεύετε τις φήμες, αντιθέτως συγκεντρωθείτε στο να υποστηρίξετε τους παίκτες και τη Διοίκηση. Το χρέος θα διευθετηθεί άμεσα. Θα αντιμετωπιστεί, αλλά οι συναλλαγές μας δεν θα συζητηθούν δημόσια, γιατί έτσι θα υποβαθμίζαμε όσα έχουν καταφέρει οι παίκτες και η Διοίκηση στον αγωνιστικό χώρο.

Είμαστε περήφανοι για την απόδοσή τους στο γήπεδο. Πρέπει η Διοίκηση της Sl2 και η κυβέρνηση να ταυτιστούν με την προσπάθεια που κάνουμε.

Εάν συνεχιστεί η καθυστέρηση στη διανομή των κεφαλαίων, θα μας αναγκάσουν να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι παίκτες και όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να υποφέρουν.

Την περασμένη Παρασκευή στάλθηκαν χρήματα στην ΠΑΕ για άμεση διανομή στους παίκτες και το προσωπικό. Η δέσμευσή μας παραμένει ακλόνητη. Να θυμάστε ότι οι πράξεις μας μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια μας. Μην μπερδεύετε τη σιωπή μας με την αποδοχή της κατάφωρης διαφθοράς που εμφανίζεται στα υψηλότερα επίπεδα.

Υπάρχει απεριόριστη δυναμική. Μόλις δείξουμε στον κόσμο ότι είμαστε ενωμένοι, δεν μπορούν να μας σταματήσουν. Εμπιστευτείτε τη διαδικασία και συσπειρωθείτε γύρω από την ομάδα καθώς αγωνιζόμαστε για το μέλλον κι όχι για το παρελθόν”.

Ashton Bailey
Brandon Bailey
Joseph Kobzan
Jared Weiss
Dillon Weiss
Erik Weiss
Mike Margent

Περισσότερα

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Από το κακό στο χειρότερο

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι «καμπάνες» πέφτουν βροχή στην ΠΑΕ Παναχαϊκή από το διαιτητικό δικαστήριο με τις αποφάσεις να βαραίνουν τους κοκκινόμαυρους.

Μέσα σε 20 ημέρες η ΠΑΕ Παναχαϊκή πρέπει να εξοφλήσει ολοσχερώς αρκετούς ποδοσφαιριστές όπως τον Ιωσήφ Λαμπρόπουλο, Αλκιβιάδη Μαρκοπουλιώτη, Αλμπερτ Μπρους, Τιμόθεο Τσελεπίδη, Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο και Θανάση Παπατόλιο.

Αυτό που αναμένεται είναι η ΠΑΕ να επικοινωνήσει με τους παραπάνω ποδοσφαιριστές έτσι ώστε να κάνουν κάποιον διακανονισμό διότι σε διαφορετική περίπτωση μετά το πέρας των 20 ημερών θα αφαιρούνται βαθμοί.

Με λίγα λόγια επίσημα μόνο το χρέος του Χρήστου Αραβίδη έχει ρυθμιστεί σε τέσσερις ισόποσες δόσεις με το ποσό να ανέρχεται στα 41.864 ευρώ.

Ίσως η ΠΑΕ να έχει ρυθμίσει ανεπίσημα και άλλες προσφυγές τις οποίες να μην γνωρίζουμε όμως όπως και να έχει τα χρωστούμενα είναι πολλά και κανείς δεν γνωρίζει ποιο θα είναι το μέλλον της ομάδας.

Χώρισαν οι δύο πλευρές;

Αυτή η αδιαφορία των Αμερικανών επενδυτών έχει προκαλέσει σε όλους τους φιλάθλους την οργή. Παίκτες και υπάλληλοι γραφείου της ΠΑΕ να είναι απλήρωτοι και κανείς τους να μην ενδιαφέρεται. Τουλάχιστον ο Πέτρος Σταθάκης κάτι βγαίνει και λέει, οι Αμερικανοί όμως άφαντοι. Όλο αυτό λοιπόν κάνει πολλούς να αναρωτιόνται αν οι σχέσεις Σταθάκη- Αμερικανών υπάρχουν ακόμα ή οι δρόμοι τους χώρισαν…

Ωστόσο όπως και να έχει το πλειοψηφικό πακέτο το έχει ο Τζόζεφ Κομπάζ οπότε κάποια στιγμή πρέπει να του μεταφέρουν ότι είναι αναγκαίο να δώσει μια συνέντευξη τύπου ή στην χειρότερη να βγάλει μια στοιχειώδη ανακοίνωση αναφέροντας το τι μέλλει γενέσθαι με την κοκκινόμαυρη ομάδα. Οφείλουν στην ΠΑΕ να ενημερώσουν τον κόσμο και μάλιστα με αλήθειες και όχι με λόγια παχιά…

 

ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Με τον Ολυμπιακό οι μικροί

Αγωνιστική δράση θα έχουμε στο πρωτάθλημα «Attica Soccer» που αγωνίζεται η Κ14 και Κ15 της Παναχαϊκής καθώς αντιμετωπίζουν για την 20ή αγωνιστική τον Ολυμπιακό. Η Κ16 φιλοξενείται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 11:30 π.μ. ενώ η Κ14 αργότερα στις 13:45 με στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

 

ΑΕΚ Β- ΚΑΛΑΜΑΤΑ 0-0

Κόλλησαν στο μηδέν

ΑΕΚ Β’ και Καλαμάτα έμειναν στο 0-0 στη σκιά του χαμού του Μίμη Παπαϊωάννου.

Σε βαρύ κλίμα λόγω του θανάτου του αξεπέραστου Μίμη Παπαϊωάννου έγινε η αναμέτρηση της ΑΕΚ Β με την Καλαμάτα στο Σεραφείδειο με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της λευκής ισοπαλίας (0-0) για την 15η αγωνιστική της Super League 2.

Το ματς δεν πρόσφερε θέαμα, είχε ελάχιστες φάσεις με πιο σημαντική τη χαμένη ευκαιρία του Τζούντα Γκαρσία στο 85′ και θα ξεχαστεί γρήγορα. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από τη σέντρα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή με τους παίκτες της «Ένωσης» να φορούν μαύρα περιβραχιόνια στη μνήμη του θρύλου της ΑΕΚ.

AEK B (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Ραντόνια, Ντάικο, Λάτσι, Παρράς (77′ Σταμούλης), Ρουκουνάκης (29′ λ.τ Δημητρίου), Λέλεκας (62′ Χριστόπουλος), Μπότος, Κορομηλάς (62′ Τζούντα Γκαρσία), Γκολφίνος, Ζίνι.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Γκεργκιόσκι): Ταΐρης, Μοζέρ, Ασίγκμπα, Μπαξεβάνος, Καραγκούνης, Παπατόλιος, Άλβες (83′ Κωνσταντινόπουλος), Τάτος, Βασιλογιάννης, Αρναρέλλης (71′ Λουκάζικ), Πασάς (87′ Μπουλλάρι).

Το πρόγραμμα

ΑΕΚ Β – Καλαμάτα…………………………….0-0

Ολυμπιακός Β – ΠΑΕ Χανιά…………..(σήμερα)

Καλλιθέα – ΠΑΟ Ρουφ…………………..(αύριο)

Ηρόδοτος – ΠΑΕ Επισκοπή …………..(αύριο)

ΟΦ Ιεράπετρας – Ηλιούπολη………….(αύριο)

Προοδευτική – Αιγάλεω…………………(αύριο)

ΠΑΕ Κηφισιά – Απόλλων Σμύρνης….(20/3)

Ρεπό: Παναχαϊκή.

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα