Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Απείλησαν ποδοσφαιριστές με σουγιάδες

Δημοσιεύθηκε

στις

Απίστευτο περιστατικό σε παιχνίδι της ΕΠΣ Αθηνών, με ποδοσφαιριστές να δέχονται απειλές με σουγιάδες!
Σε αγώνα της ΕΠΣ Αθηνών για την πρώτη κατηγορία συνέβη ένα ακραίο περιστατικό βίας, αφού ο Μικρασιατικός κατήγγειλε απειλές στον αγώνα με τον Α.Ο. Κηπούπολης για το τοπικό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση της ομάδας της Καισαριανής εξέδωσε ανακοίνωση όπου κάνει αναφορά για προπηλακισμούς και απειλές με σουγιάδες στο γήπεδο της Χρυσούπολης, τονίζοντας πως θύμισαν παλιές πέτρινες εποχές με βία και τραμπουκισμούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μικρασιατικού Καισαριανής:
«Σχετικά με τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στον χθεσινό αγώνα μας στο γήπεδο της Χρυσούπολης με αντίπαλο τον Α.Ο. Κηπούπολης έχουμε να αναφέρουμε τα εξής:
Εμείς σαν σωματείο δεν πρεσβεύουμε αυτό το ποδόσφαιρο που συναντήσαμε χθές από πλευράς Κηπούπολης. Εμείς, ο Μικρασιατικός, με 250 παιδιά στην Ακαδημία και 7/11 μικρούς στη βασική ενδεκάδα και άλλους 4 στον πάγκο πρεσβεύουμε ένα ρομαντικό ποδόσφαιρο με παρουσία οικογενειών στις κερκίδες αγωνιζόμενοι με ευγενή άμιλλα και διατείνοντας τον υγιή ανταγωνισμό. Αντ’αυτου οι άνθρωποι της Κηπούπολης μας θύμισαν παλιές πέτρινες εποχές με βία και τραμπουκισμους .
Συγκεκριμένα η “φιλοξενία” ξεκίνησε με την άφιξη των παιδιών μας (ναι, για παιδιά πρόκειται γεννηθέντες 2003,2004,2005) με προπηλακισμούς στην είσοδο του γηπέδου από ομάδα 15 ανθρώπων της Κηπούπολης με εντελώς άηθες υβρεολόγιο. Αυτό συνεχίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού από το μεγάφωνο που διατηρούν οι “κύριοι” στη κερκίδα.
Το χειρότερο όμως συνέβη στην διακοπή του ημιχρόνου και ενώ οι παίκτες μας ήταν στ’ αποδυτήρια με τον προπονητή μας κ. Σταμπουλίδη να τους δίνει οδηγίες, εισέβαλαν με επιθετική συμπεριφορά και ύφος μπράβοι βρίζοντας και απειλώντας με σουγιάδες στα χέρια ότι αν δεν χάσουμε “δεν θα φύγουμε ζωντανοί, ότι θα γ… οι μάνες μας” και άλλα τέτοια αίσχη.

Ροή ειδήσεων

Advertisement