Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Παιχνίδι με παιχνίδι

Δημοσιεύθηκε

στις

Κομβικός ο Φεβρουάριος για την Παναχαϊκή όμως προέχει το παιχνίδι στη Μεσσηνία με αντίπαλο το Διαβολίτσι

 

Ο στόχος είναι ένας και δεν αλλάζει, η Παναχαϊκή να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Εύκολα ή δύσκολα η ιστορική ομάδα της Πάτρας του χρόνου πρέπει να αγωνίζεται στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ και αυτό το γνωρίζουν όλοι στο κοκκινόμαυρο στρατόπεδο.

Η αλήθεια είναι ότι τα παιχνίδια για την Παναχαϊκή δεν είναι βατά καθώς ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που θα κρίνει πολλά. Όμως όπως πολλοί προπονητές αναφέρουν τα παιχνίδια πρέπει να τα κοιτάμε ένα-ένα.

Οπότε μην πηγαίνουμε μακριά καθώς υπάρχει ένα δύσκολο ματς στη Μεσσηνία με το Διαβολίτσι. Οι κοκκινόμαυροι πρέπει να είναι προσηλωμένοι στο εν λόγω ματς που δεν αναμένεται να είναι και εύκολο.

Το θετικό είναι ότι οι «κοκκινόμαυροι» έχουν αρχίσει και βγάζουν και την μαγκιά τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο κάτι που το γράφαμε ότι χρειάζεται η Γ’ Εθνική από την αρχή της σεζόν.

Όταν λοιπόν παίζεις με πάθος από το τα πρώτα λεπτά τότε η νίκη θα έρθει γιατί πολύ απλά το ρόστερ σου, πώς να το κάνουμε είναι καλύτερο από τις άλλες ομάδες.

Κοιτάμε λοιπόν αρχικά το «τρίποντο» με το Διαβολίτσι και εν συνεχεία τον επόμενο αντίπαλο. Και αυτό γιατί αν απολέσεις βαθμούς από τους Μεσσήνιους δεν θα έχει νόημα να μιλάμε για τα παιχνίδια του Φεβρουαρίου.

ΤΗΡΗΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ

Μετά το επεισόδιο που εξελίχτηκε στη Βάρδα στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή ο πρόεδρος της ομάδας Πέτρος Σταθάκης είχε αναφέρει στην μακροσκελή ανακοίνωσή του ότι οι παίκτες που είχαν δοθεί ως δανεικοί στους «πράσινους» θα επιστρέψουν στους κοκκινόμαυρους.

Ο πρόεδρος της «μεγάλης κυρίας» το είπε και το έκανε λοιπόν και πήρε πίσω τους δανεικούς Θωμά και Ταρνάρη.

Προχθές το βράδυ ο γενικός αρχηγός της ομάδας Χρήστος Μικές «ταξίδεψε» στη Βάρδα έτσι ώστε να ολοκληρώσει τις διαδικασίες και να επιστρέψουν στην Παναχαϊκή οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές.

Αυτό που μένει να δούμε είναι τι μέλλει γενέσθαι με τον Περικλή Πολίτη που έχει ζητήσει να αποχωρήσει από τους «κοκκινόμαυρους» για να επιστρέψει στον ΠΑΟ.

ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, οι κοκκινόμαυροι επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Τρίτης με τον Σούλη Παπαδόπουλο να ξεκινάει στην Αγυιά την προετοιμασία για το ερχόμενο εκτός έδρας ματς με το Διαβολίτσι την Κυριακή (30/1).

Εκτός έμειναν οι μόνιμοι το τελευταίο διάστημα τραυματίες Μικές και Μπελεζάκης. Η σημερινή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Πανεπιστημίου Πατρών.


Ροή ειδήσεων

Advertisement