Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Σοφία Αλικανιώτη: «Τερματισμός μετά από πολλές θυσίες»

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Η Πατρινή αθλήτρια του Βάδην Σοφία Αλικανιώτη μετά τον τερματισμό της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Γυναικών πήρε την 6η θέση με επίδοση 3.49.33.

Σε δηλώσεις της τονίζει: «Σήμερα 2 χρόνια μετά το σοβαρότατο τραυματισμό μου πάτησα ξανά τη γραμμή εκκίνησης σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα… 2 χρόνια ατελείωτης υπομονής, υπερπροσπαθειών για αποκατάσταση αλλά και μοναδικών ψυχολογικών και σωματικών εμπειριών…

Ο τερματισμός μου όμως χωρίς την παραμικρή ενόχληση στο σημείο του τραυματισμού στέλνει δυνατό μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες και κυρίως εμένα.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτούς που έβαλαν «πλάτη» στην προσπάθεια αυτή. Αρχικά, την οικογένειά μου, τον ορθοπεδικό μου Βασίλειο Ζώη, τους φυσικοθεραπευτές της Εθνικής ομάδας Ελισάβετ Αναστασάκη και Γιάννη Κουτρούλη, τα παιδιά του physioworx.gr, καθώς επίσης τον Γιάννη Κατσάρα και πολλά αγαπημένα μου πρόσωπα που μου στέλνουν τη θετική τους αύρα…».

*Οι φαν της Σοφίας Αλικανιώτη έδωσαν εντυπωσιακό «παρών» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 35χλμ. στα Μέγαρα παρά το τσουχτερό κρύο.

*Στη φωτό διακρίνονται οι γονείς της Γιώργος και Γιώτα Αλικανιώτη, τα αδέλφια της Γιάννης και Μιμίκα με τον αρραβωνιαστικό της Δημήτρη, ο παιδικός της φίλος Δημήτρης και η «δική μας» Βάλια Γρίβα.

Από την έντυπη έκδοση της Γνώμης


Ροή ειδήσεων

Advertisement