Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Στοίχημα: Υψόμετρο και κίνητρο για Εκουαδόρ

Δημοσιεύθηκε

στις

Σπάνιο φαινόμενο, όμως αυτό το Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει αγωνιστική κίνηση στην Ευρώπη, μιας και διεξάγονται τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε Λατινική Αμερική και Ασία, με πολλές ομάδες να έχουν διεθνείς σε αυτές τις χώρες (με εξαίρεση την Ελλάδα).

Μάθε τα πάντα για το livescore opap.

Έτσι και εμείς θα μεταφέρουμε το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον στη Νότια Αμερική. Εκεί, τα πράγματα όσον αφορά τη πρώτη 4άδα δεν έχουν ξεκαθαρίσει και αναμένουμε σπουδαία ματς στις 4 τελευταίες αγωνιστικές, ξεκινώντας με τη δοκιμασία της Βραζιλίας στο Κίτο.

ΕΚΟΥΑΔΟΡ: Είναι πολύ κοντά σε μια ακόμα συμμετοχή σε τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, όμως υπάρχει ακόμα λίγος δρόμος μέχρι τη τελική επισημοποίηση του «εισιτηρίου». Έχοντας την έδρα σαν το βασικό της «όπλο», η ομάδα του Ισημερινού θα επιχειρήσει να πάρει κάτι καλό από ένα πολύ δύσκολο ματς κόντρα σε ένα από τα φαβορί για το Κύπελλο, τη Βραζιλία. Το σύνολο του Γκουστάβο Αλφάρο παραμένει αήττητη από τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ εντός έχει μόλις μια ήττα, από το Περού. Το υψόμετρο θα είναι, όπως πάντα, σύμμαχος, ενώ στα αγωνιστικά μόνο ο αναπληρωματικός φορ Ιμπάρα θα λείψει.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Πηγαίνει πρώτη και αήττητη να μετρήσει δυνάμεις στο υψόμετρο του Κίτο, σε μια έδρα που συχνά-πυκνά ακόμα και οι κορυφαίες ομάδες «λυγίζουν». Η Βραζιλία έχει ήδη πάρει το εισιτήριο για το Κατάρ και ο Τίτε πιθανότατα θα κάνει κάποιες αλλαγές στο σχήμα του, με στόχο να δώσει χρόνο σε παίκτες να δείξουν την αξία τους. Ουσιαστικά αυτό που θέλουν οι Βραζιλιάνοι στα 4 ματς που μένουν (5 μαζί με την Αργεντινή), είναι να παραμείνουν στη κορυφή των προκριματικών και να τερματίσουν χωρίς ήττα. Νεϊμάρ, Φιρμίνο και Ριτσάρλισον είναι τραυματίες, δε ταξίδεψαν καν στη Βραζιλία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Είναι δεδομένο πως οι Βραζιλιάνοι έχουν ανώτερο σύνολο και παίκτες σπουδαίας αξίας, όμως έχουν ήδη περάσει στο Μουντιάλ και το μόνο που τους νοιάζει είναι το αήττητο. Οι γηπεδούχοι θέλουν δυο νίκες ακόμα στα ματς που μένουν, μπορούν να πάρουν κάτι από το ματς. Παίζουμε το συνδυασμό του 1Χ με το under 4.5 στο 1.75 του Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων & προσφορές* εγγραφής στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στο cleverbet.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ Παίξε υπεύθυνα.


Ροή ειδήσεων

Advertisement