Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Κρίνεται μια θέση στη Μπαρανκίγια

Δημοσιεύθηκε

στις

Παρασκευή σήμερα και υπό άλλες συνθήκες θα είχαμε στο πρόγραμμα παιχνίδια για τις κορυφαίες Λίγκες της Ευρώπης. Υπάρχει, όμως μια… μίνι διακοπή στα πρωταθλήματα, καθώς σε εξέλιξη είναι τα προκριματικά του Μουντιάλ για τη Λατινική Αμερική και την Ασία.

Μάθετε τα πάντα για τα προγνωστικα μπομπες

Χθες είχαμε τη πρώτη δόση της 15ης αγωνιστικής στη νότια Αμερική και σήμερα υπάρχουν δυο ακόμα ματς που κλείνουν το κύκλο. Το πιο σημαντικό θα γίνει στη Μπαρανκίγια της Κολομβίας, με τους «καφετέρος» να υποδέχονται το ισόβαθμο Περού.

ΚΟΛΟΜΒΙΑ: Από τα πιο κρίσιμα και κομβικά παιχνίδια στα προκριματικά είναι αυτό που θα δώσει σήμερα η Κολομβία, μιας και έχει την ευκαιρία να αφήσει μια άμεση ανταγωνίστρια 3 πόντους πίσω της, στη προσπάθεια κατάληψης της 4ης προνομιούχου θέσης στον όμιλο. Οι παίκτες του Ρεϊνάλδο Ρουέδα κρατούν τη τύχη στα χέρια τους και καθώς μετά από αυτό ακολουθεί ταξίδι στην Αργεντινή, η νίκη κρίνεται απαραίτητη. Ο έμπειρος τεχνικός ποντάρει πολλά στη ποιότητα των παικτών του και πιθανότατα θα βάλει στο γήπεδο ότι πιο έμπειρο έχει στα χέρια του. Ζαπάτα και Μουριέλ δε μπήκαν στην αποστολή, όπως και οι Λέρμα, Κιντέρο, Μπαλαντά και Καρντόνα, όμως εκεί είναι παίκτες όπως οι Φαλκάο, Κουαντράντο, Ντίας, Σάντσες και Μπορέ.

ΠΕΡΟΥ: Έχοντας κάνει μερικές μαζεμένες πολύ καλές εμφανίσεις, το Περού μπήκε και πάλι στη διεκδίκηση μιας απευθείας θέσης για το Μουντιάλ του Κατάρ, όμως έχει στο μυαλό του ακόμα και τη 5η θέση, που οδηγεί σε μπαράζ. Το σύνολο του Ρικάρντο Γκαρέκα πηγαίνει στη Κολομβία, εκεί όπου με διπλό ανεβαίνει μόνο στη 4η θέση, ενώ ακόμα και με ισοπαλία παραμένει στο «κόλπο». Υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία στην ομάδα για ένα καλό αποτέλεσμα, με τον Αργεντίνο τεχνικό να καλείται να βρει τρικ για να καλύψει τα κενά των τραυματιών Κρίστιαν Ράμος, Πέδρο Ακίνο και Ραούλ Ρουιντίαζ. Εκτός είναι και οι πολύ έμπειροι Φαρφάν και Γκερέρο, οι οποίοι συνήθως συμπλήρωναν την αποστολή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το Περού πηγαίνει με καλή ψυχολογία στο παιχνίδι, όμως εκτός έδρας είναι κακό και οι γηπεδούχοι, πέραν του Ζαπάτα, θα έχουν όλα τα αστέρια τους σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Θεωρούμε πως ο άσος στο 1.72 του Stoiximan είναι το λογικό φαβορί.

Στοιχηματικές εταιρίες και προγνωστικα ισοπαλίες στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ροή ειδήσεων

Advertisement