Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Προσγειωμένοι και αποφασισμένοι

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Οι κοκκινόμαυροι συνεχίζουν την προετοιμασία τους, όμως το παιχνίδι με το Διαβολίτσι είναι στον αέρα λόγω κρουσμάτων

 

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους μπαίνουν οι κοκκινόμαυροι καθώς μεθαύριο αντιμετωπίζουν στη Μεσσηνία και στο Δημοτικό Στάδιο Μελιγαλά το Διαβολίτσι για τη 16η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ένα παιχνίδι φυσικά που πρέπει να κερδηθεί έτσι ώστε να συνεχίζει να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον πρώτο Τηλυκράτη που δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένος να χάσει και την Κυριακή παίρνει άκοπα τους τρεις βαθμούς από τον Αμβρακικό Λουτρού.

Η προετοιμασία λοιπόν των κοκκινόμαυρων μπορεί να συνεχίζεται κανονικά, όμως στο στρατόπεδο του Διαβολιτσίου υπάρχουν κρούσματα και η αναμέτρηση είναι στον αέρα.

Για τρίτη φορά φέτος ο covid «χτυπά» την πόρτα της ομάδας της Μεσσηνίας. Σήμερα α και αύριο θα πραγματοποιηθούν τεστ σε όλους για να δούμε εάν υπάρχει διασπορά του ιού η όχι και φυσικά αν αναβληθεί το παιχνίδι με την Παναχαϊκή.

ΜΑΡΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ: «Έχουμε βρει τον μπελά μας»

«Έχουμε βρει τον μπελά μας με την πανδημία καθώς για δεύτερη φορά φέτος μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα (είχαμε νοσήσει και τα Χριστούγεννα) ο Covid «χτυπάει» την ομάδα μας.

Θα περιμένουμε τα PCR που θα κάνουμε σήμερα αλλά και αύριο για να δούμε πού βρισκόμαστε. Ήδη τρεις ποδοσφαιριστές μας έχουν διαγνωστεί θετικοί στον κορωνοϊό και αν ο αριθμός αυξηθεί τότε το παιχνίδι με την Παναχαϊκή αναμένεται να αναβληθεί και θα δώσω στους ποδοσφαιριστές μου διήμερο ρεπό», δήλωσε ο Μ. Στεφανίδης.

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΑΝ 50 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Μέχρι στιγμής το παιχνίδι της Παναχαϊκή με το Διαβολίτσι αναμένεται να πραγματοποιηθεί αφού πρέπει να βρεθούν εφτά ποδοσφαιριστές με κορωνοϊό για να αναβληθεί.

Η διοίκηση της Παναχαϊκής ήρθε σε συμφωνία με την αντίστοιχη του Διαβολιτσίου και προμηθεύτηκε 50 εισιτήρια για την αναμέτρηση της Κυριακής.

 

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΡΔΑ

Η «Γ» είχε αναφέρει εδώ και αρκετό καιρό ότι ο Περικλής Πολίτης είχε ζητήσει από τη διοίκηση των κοκκινόμαυρων να αποχωρήσει για να επιστρέψει στον ΠΑΟ Βάρδας.

Από τη στιγμή που η διοίκηση της Παναχαϊκής πήρε τον έμπειρο ποδοσφαιριστή Γιώργο Μαγκάκη, ο Πολίτης ζήτησε να αποχωρήσει κάτι που έγινε εφικτό.

Ο έμπειρος μπακ παραχωρήθηκε στους «ταύρους», ενώ να θυμίσουμε ότι στην Παναχαϊκή επιστρέφουν οι Ταρνάρης, Θωμάς που είχαν δοθεί δανεικοί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Παμβουπρασιακό για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Περικλή Πολίτη. Στην ομάδα μας έγινε συγκεκριμένη πρόταση για την παραχώρηση του παίκτη η οποία έγινε αποδεκτή. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Στην Παναχαϊκή επίσης επέστρεψαν από το δανεισμό τους στην ομάδα της Βάρδας οι ποδοσφαιριστές Ντίνος Ταρνάρης και Ανδρέας Θωμάς».

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement