Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Μειώθηκαν οι νοσηλευόμενοι ασθενείς στις κλινικές covid-19

Δημοσιεύθηκε

στις

Μείωση καταγράφηκε χθες στον αριθμό των νοσηλειών ασθενών με κορωνοϊό στα δύο νοσηλευτικά ιδρύματα της Πάτρας, που χθες έφθασαν τις 189 όταν προχθές ήταν 228.

Πιο συγκεκριμένα, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας χθες νοσηλεύονταν 101 ασθενείς στις Κλινικές Covid, 3 στην ΜΑΦ και 13 στην ΜΕΘ, ενώ στο ΓΝΠ «Ο Άγιος Ανδρέας» 63 στην Κλινική και 9 στην ΜΕΘ.

ΝΥΧΤΑ ΜΕ 9 ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΣΤΟΝ «ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ»

Μονοψήφιος ήταν μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα ο αριθμός των εισαγωγών επιβεβαιωμένων περιστατικών στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» στην προχθεσινή του εφημερία.
«Ήταν η πρώτη φορά μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα που είχαμε μονοψήφιο αριθμό εισαγωγών. Η κατάσταση παραμένει ακόμα δύσκολη και ανησυχητική λόγω της αυξημένης επισκεψιμότητας στα νοσοκομεία. Από τα στοιχεία που έχουμε στην περιοχή μας πλέον κυριαρχεί η παραλλαγή Όμικρον έναντι της Δέλτα και ευελπιστούμε ότι θα περιοριστεί η πίεση στα νοσοκομεία μας» ανέφερε στην «Γ» ο κ. Καρβέλης.
30 ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ
Χθες στην Αχαΐα καταγράφηκε μείωση του αριθμού των νέων μολύνσεων καθώς ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 677 έναντι 707 που είχαν εντοπιστεί προχθές, δηλαδή 30 λιγότερες.
Στη Δυτική Ελλάδα συνολικά βεβαιώθηκαν 1.209 νέα περιστατικά με κορωνοϊό, εκ των οποίων τα 677 στην Αχαΐα, τα 294 στην Αιτωλοακαρνανία και τα 238 στην Ηλεία.

Περισσότερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement