Τρίτη 5 Ιουλίου 2022
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Νεαρή μητέρα χρειάζεται βρεφικό γάλα και πάνες- Εκκληση από το “Φωτεινό Αστέρι”

Δημοσιεύθηκε

στις

Έκκληση από το “Φωτεινό Αστέρι” για νεαρή μητέρα, η οποία καλείται να μεγαλώσει μόνη της τα δύο μικρά παιδιά της, το ένα μάλιστα νεογέννηστο.
Η ανακοίνωση από το Φωτεινό Αστέρι αναφέρει τα εξής:

Όταν η χαρά δίνει τη σκυτάλη στη μελαγχολία!

Για όλο τον κόσμο ο ερχομός ενός παιδιού είναι ΕΥΤΥΧΙΑ…

Τι γίνεται όμως όταν η ζωή αλλάζει τα δεδομένα;

Νεαρή μαμά άνεργη λίγο καιρό αφότου έφερε το δεύτερο παιδί της στον κόσμο, βρέθηκε να τα μεγαλώνει μόνη της.

Οι ανάγκες της οικογένειας πολλές και κυρίως σε βρεφικό γάλα frisolac 1 καθώς και πάνες νούμερο 2 και 3.

Η βοήθειά σας πολύτιμη!

Αρχική

Email… [email protected]

Θεμιστοκλέους 116 και Β.Ηπείρου Πάτρα

Δευτέρα – Σάββατο 10.00 -14.00 και Δευτέρα – Παρασκευή 17.30- 20.30

Τηλ. 6981044800-2611104324

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο Πλ. Μαρλαφέκας στην πρεσβεία των ΗΠΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην καθιερωμένη δεξίωση στον κήπο της αμερικανικής πρεσβευτικής οικίας στην Αθήνα παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Πλάτωνας Μαρλαφέκας, για την επέτειο της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ.

Ήταν η πρώτη φορά που γιορτάστηκε η επέτειος έπειτα από δύο χρόνια λόγω των περιορισμών της πανδημίας, αλλά και η πρώτη δεξίωση που παρέθεσε ως πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα, ο Τζορτζ Τσούνης. Τον κ. Μαρλαφέκα καλωσόρισε εγκάρδια ο κ. Τσούνης (φωτό), ο οποίος μιλώντας άπταιστα ελληνικά πως «οι καλύτερες ημέρες της Ελλάδας είναι μπροστά μας» και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις ελληνικές αξίες και ιδανικά της δημοκρατίας, της φιλοξενίας, της καλοσύνης, του φιλότιμου και του ήθους. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας ευχήθηκε για την αμερικανική εθνική εορτή και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη Δυτική Ελλάδα που είναι ο τόπος καταγωγής των προγόνων του Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα.

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η Βαρκελώνη βράβευσε το Πανεπιστήμιο Πατρών

Δημοσιεύθηκε

στις

Με το βραβείο Quality Choice Prize Barcelona 2022, που απονέμεται παγκοσμίως σε δημόσιους οργανισμούς και εταιρείες, τιμήθηκε το Πανεπιστήμιο Πατρών.
Το βραβείο επιβραβεύει πρωτοβουλίες που επιδεικνύουν ιδιαίτερη επιτυχία στην ποιοτική διοίκηση. Για την απονομή του ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας βρέθηκε στη Βαρκελώνη, και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν σ’ αυτήν την διεθνή τιμητική διάκριση, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλο το ακαδημαϊκό, τεχνικό και διοικητικό προσωπικό του Πανεπιστημίου μας για αυτήν τη βράβευση. Φυσικά και τους φοιτητές μας, όπως και τους Αντιπρυτάνεις».

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Στο στόχαστρο απατεώνων, μέχρι και διοικητής της Πυροσβεστικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Μέχρι και αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος που υπηρετεί ως διοικητής σε Υπηρεσία της Αχαΐας βρέθηκε στο στόχαστρο των απατεώνων με τα μαϊμού – ατυχήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Γ», το πρωί του περασμένου Σαββάτου, άγνωστοι τηλεφώνησαν στο σπίτι του και είπαν στη σύζυγό του πως ο άνδρας της χτύπησε και είναι στο νοσοκομείο. Η ίδια, αμέσως, επικοινώνησε μαζί του και μόλις άκουσε πως είναι καλά ανακουφίστηκε εις διπλούν, διότι αφενός δεν είχε συμβεί αυτό που της περιέγραψαν οι άγνωστοι και αφετέρου δεν έχασε χρήματα μιας και δεν άφησε περιθώρια στους επιτήδειους να την «παγιδέψουν»…

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα