Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Τα βλέμματα στο Προάστιο και στο “Φ. Αραβαντινός”

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Νίκη υποδέχεται τη Θύελλα Αιγίου για μια θέση στην τετράδα ενώ η Θύελλα Πατρών τον Ατρόμητο 

 

Συνέχεια θα έχουμε σήμερα (3:30 μ.μ.) στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας και σε αυτή την 15η αγωνιστική τα σημαντικά παιχνίδια δεν λείπουν.

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Προάστιο και στο μεγάλο παιχνίδι της Νίκης με τη Θύελλα Αιγίου. Ο δρόμος προς την τετράδα είναι το ζητούμενο καθώς το συγκρότημα του Νίκου Πατρώνη βρίσκεται στην 4η θέση με 24 βαθμούς και σε απόσταση αναπνοής η ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου στην 5η θέση με 22 βαθμούς.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς πρόκειται για μια σημαντική αναμέτρηση με τους γηπεδούχους να προέρχονται από ήττα-σοκ από τον Αετό Πατρών με 2-1 στο 92’ και τους φιλοξενούμενους από μια τεράστια εντός έδρας νίκη με 3-0 επί του πρωτοπόρου Κεραυνού Αγίου Βασιλείου.

Η ΚΕΔ αποφάσισε να ορίσει τον έμπειρο Βαγγέλη Σαφαρίκα με βοηθούς τους Γιάννη Παπαδιονυσίου και Παύλο Μπαλαρούτσο.

Μιας και ξεκινήσαμε με τον 3ο όμιλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση στο «Θ. Χρυσανθόπουλος» όπου ο Κεραυνός υποδέχεται τον Δαβουρλή. Το συγκρότημα του Ανδρέα Ανδρούτσου την προηγούμενη αγωνιστική απώλεσε βαθμούς στο Αίγιο ενώ αυτό του Δημήτρη Ράπτη επικράτησε με 3-1 του Άνω Καστριτσίου. Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Νίκος Χρονάς.

Η Αιγείρα/Ακράτα και αυτή την αγωνιστική θα βρεθεί στο γήπεδο του Ρίου, καθώς αυτή τη φορά αντιμετωπίζει το Άνω Καστρίτσι με στόχο να μην την πατήσει και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Τέλος ο ανεβασμένος Αετός υποδέχεται στο γήπεδο του Αχιλλέα τα Καλάβρυτα με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Στον Α’ όμιλο τώρα η Δόξα Παραλίας που έχασε έδαφος την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Αχαϊκή μετά τα όσα συνέβησαν φιλοξενείται από τον Αχαιό ενώ ο Αστέρας Τσουκαλεΐκων δοκιμάζεται στο Πετρωτό με αντίπαλο τον τοπικό Ίκαρο.

Στον β’ όμιλο ξεχωρίζει το παιχνίδι της Θύελλας Πατρών με τον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 2η θέση με 32 βαθμούς και θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν σε αυτή τη θέση που θα τους δώσει το πλεονέκτημα στα μπαράζ ανόδου. Αντίθετα ο Ατρόμητος θέλει να μην απολέσει βαθμούς για να παραμείνει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΤΡΑΙ

Το Πάτραι σήμερα υποδέχεται την Αρόη στο γήπεδο των Προσφυγικών για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Το ιστορικό γήπεδο είναι πανέτοιμο και οι «πράσινοι» είναι οι τυχεροί που θα δώσουν το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Η διοίκηση γι’ αυτόν τον λόγο έχει προγραμματίσει αγιασμό ενώ θα γίνει και αγώνας επίδειξης των τμημάτων υποδομής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τους ρέφερι:

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ

Γήπ. ΕΠΣΑ Α. Κάνιστρας: Αχαιός Σαραβαλίου-Δόξα Παραλίας, Αλέξης Καμζόλας

Γήπ. Πετρωτού: Ίκαρος Πετρωτού-Αστέρας Τσουκαλεΐκων, Κώστας Ταξιάρχης

 

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ (3:30 μ.μ.)

Γήπ. Θύελλας: Θύελλα Πατρών-Ατρόμητος Πατρών, Ελένη Αντωνίου

Γήπ. Προσφυγικών: Πάτραι Α.Π.Σ.-Α.Π.Ο. Αρόη, Κώστας Βαβαρούτας

Γήπ. Ζαρουχλεΐκων: Αναγέννηση Πατρών-Εθνικός/Πολύτεκνος, Γιάννης Πράνταλος

 

Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ

Γήπ. Αχιλλέα: Αετός Πατρών-Καλάβρυτα, Γιώργος Παπαδόπουλος

Γήπ. Ρίου: Άνω Καστρίτσι-Αιγείρας/Ακράτας, Χαράλαμπος Πετρόπουλος

Γήπ. Θ. Χρυσανθόπουλος: Κεραυνός Αγίου Βασιλείου-Δαβουρλής K. ’92, Νίκος Χρονάς

Γήπ. Προαστίου: Νίκη Προαστίου-Θύελλα Αιγίου, Βαγγέλης Σαφαρίκας

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement