Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Πάνος Νάτσης: Με φορτηγό που μετέφερε μπάζα συγκρούστηκε η μηχανή του – Φορούσε κράνος ο ηθοποιός – Τι ερευνούν οι Αρχές

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση που διενεργεί η Τροχαία για το δυστύχημα στο Μεταξουργείο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο ηθοποιός, Πάνος Νάτσης.

Λίγο μετά τις 6 το πρωί, ο αδικοχαμένος ηθοποιός επέστρεφε με τη μηχανή του από ένα φιλικό σπίτι όταν συγκρούστηκε με φορτηγό που μετέφερε μπάζα, στη συμβολή των οδών Κεραμεικού και Δεληγιώργη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους δυο εμπλεκόμενους στο τροχαίο δυστύχημα φέρεται να παραβίασε το σήμα Stop που υπάρχει επί της οδού Κεραμεικού. Άγνωστο, ωστόσο, παραμένει μέχρι στιγμής ποιος οδηγός προκάλεσε τη μοιραία σύγκρουση.

Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο Πάνος Νάτσης φορούσε το κράνος του. Κάτι που όμως δεν ήταν ικανό να σώσει τη ζωή του καθώς ο άτυχος ηθοποιός πετάχτηκε σε μεγάλη απόσταση και χτύπησε στο κράσπεδο. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες από το σημείο του τροχαίου, η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη. Ο 31χρονος είχε ήδη αρχίσει να χάνει πολύ αίμα από τη στιγμή της μοιραίας σύγκρουσης.

kerameikos-5
kerameikos-2
kerameikos-3

Αφήνουν λουλούδια στο σημείο του δυστυχήματος

Την ίδια ώρα, φίλοι του γνωστού ηθοποιού σπεύδουν από το πρωί στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο 31χρονος προκειμένου να αφήσουν ένα λουλούδι και να χαιρετήσουν τον δικό τους Πάνο.

kerameikos-1
kerameikos-4

Τις επόμενες ώρες θα εξακριβωθεί αν ο Πάνος Νάτσης ή ο οδηγός του φορτηγού παραβίασε την πινακίδα προτεραιότητας αλλά και η ταχύτητα με την οποία κινούνταν τα δύο οχήματα μόλις συγκρούστηκαν.


Ροή ειδήσεων

Advertisement