Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Νίκη για να τελειώνει

Published

on

 

Ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι δίνει η ομάδα του Διαγόρα Βραχνεΐκων για την 16η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας. Το συγκρότημα του Αλέξη Σπηλιόπουλου υποδέχεται στα Βραχνέικα τον επικίνδυνο Εθνικό Σκουλικάδου που καίγεται για βαθμούς.

Ο Διαγόρας λοιπόν πρέπει να είναι σοβαρός και πειθαρχημένος έτσι ώστε να πάρει την 7η νίκη του στο πρωτάθλημα και να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Η συνέχεια για την ομάδα του Σπηλιόπουλου δεν είναι εύκολη καθώς την επόμενη αγωνιστική παίζει εκτός έδρας με τον Ναυπακτιακό, μετέπειτα παίρνει άκοπα τους τρεις βαθμούς της νίκης από τον Αμβρακικό και μετά υπάρχει το ντέρμπι στην Αγυιά με την Παναχαϊκή.

Έτσι λοιπόν ο Διαγόρας πρέπει πάση θυσία να κερδίσει τον Εθνικό για να πάρει αρχικά έξι βαθμούς μαζί με του Αμβρακικού και να φτάσει τους 27 και δεύτερον για να «βουλιάξει» πιο πολύ την ομάδα της Ζακύνθου.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Νεόφυτος Αντωνιάδης από τον Σύνδεσμο Κεφαλληνίας/Ιθάκης με βοηθούς τους Χαράλαμπο Χλεμπογιάννη και Νικογιάννη Τσιπούρα από τον σύνδεσμο της Φωκίδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τους διαιτητές της 16ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής έχουν ως εξής:

Διαγόρας – Εθνικός Σκουλικάδου, Αντωνιάδης (Κεφαλληνίας/Ιθάκης).

Παναιγιάλειος – ΠΑΟ Βάρδας, Καζανάς (Αιτωλοακαρνανίας).

Παναγρινιακός – Αναγέννηση Άρτας, Χατζηπαναγιώτου (Ηπείρου).

Αίας Γαστούνης – Ναυπακτιακός, Πετρόπουλος (Αχαΐας).

Διαβολίτσι – Παναχαϊκή (αναβλήθηκε)

Αμβρακικός Λουτρού- Τηλυκράτης α.α. 0-3

Ρεπό: Αχέρων Καναλακίου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement