Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Κεραμέως: Πρώτη φορά πρόταση δυσπιστίας επειδή η αξιωματική αντιπολίτευση έχει πρόβλημα με την κοινωνία και τους πολίτες

Δημοσιεύθηκε

στις

Είναι η πρώτη φορά που κατατίθεται πρόταση δυσπιστίας όχι επειδή έχει πρόβλημα με την κοινωνία και τους πολίτες η κυβέρνηση, αλλά επειδή έχει πρόβλημα με την κοινωνία και τους πολίτες η αξιωματική αντιπολίτευση», τόνισε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, η οποία εκτίμησε ότι ο πραγματικός λόγος, ο οποίος ώθησε την αξιωματική αντιπολίτευση να χρησιμοποιήσει το ισχυρότερο κοινοβουλευτικό όπλο που διαθέτει, είναι η απόγνωση.

«Οι δημοσκοπήσεις σας δείχνουν σε πτώση, οι ψηφοφόροι σας φυλλορροούν και κινδυνεύετε να βρεθείτε τρίτο κόμμα. Βρίσκεστε σε απόγνωση και προσπαθείτε να αντιστρέψετε την πραγματικότητα», είπε η κ. Κεραμέως επισημαίνοντας πως τα όσα ισχυρίζεται για την Παιδεία το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι χαρακτηριστικά αυτής της νοοτροπίας της. Όπως είπε, δέκα μέρες πριν ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι ο λόγος που ανοίγουν τα σχολεία είναι γιατί δεν έχουμε την δυνατότητα τηλεκπαίδευσης αμέσως μετά εφαρμόστηκε καθολικά η τηλεκπαίδευση και ο ΣΥΡΙΖΑ διαψεύστηκε στην πράξη, ενώ μετά εγκάλεσε το υπουργείο που εφάρμοσε την τηλεκπαίδευση.

«Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο», παρατήρησε και ανέφερε τους τρεις λόγους που επικαλείται για να στοιχειοθετήσει την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, την πανδημία, την ακρίβεια και την διαχείριση της κακοκαιρίας, τονίζοντας ότι αίρονται όλοι από την ίδια την πραγματικότητα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement