Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Ρίσκο με τη φορμαρισμένη Νότιγχαμ

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Η Ελλάδα και η Αγγλική Τσάμπιονσιπ είναι οι δυο κατηγορίες που ξεχωρίζουν στο κουπόνι μας αυτό το Σαββατοκύριακο, μιας και υπάρχουν παράλληλα ματς για τις Εθνικές ομάδες στα προκριματικά του Μουντιάλ.

Μάθε τα πάντα για τις προσφορές εγγραφής εταιρειών στοιχήματος

Έχοντας τις επιλογές μας περιορισμένες, θα κινηθούμε και πάλι με ένα ματς στο Νησί, αυτή τη φορά στην Ουαλία, εκεί όπου η Κάρντιφ υποδέχεται τη Νότιγχαμ Φόρεστ, με τις δυο ομάδες να θέλουν για διαφορετικούς λόγους το τρίποντο.

ΚΑΡΝΤΙΦ: Παρότι η ομάδα έδειχνε να βρίσκει το δρόμο της από το Νοέμβριο και μετά, έχοντας ένα κάκιστο ξεκίνημα στη φετινή Τσάμπιονσιπ, η εσωστρέφεια έχει επιστρέψει στους Ουαλούς, καθώς «τρέχει» ένα σερί 6 σερί αγώνων χωρίς νίκη. Ο Στιβ Μόρισον έχει να διαχειριστεί τη πίεση της παραμονής, με τους «μπλου μπερτζ» να ψάχνουν ένα «λυτρωτικό» τρίποντο για να επανέλθουν τα χαμόγελα. Κόντρα στη Νότιγχαμ θα έχουν δύσκολο έργο, ενώ ο νεαρός τεχνικός δε θα έχει στην αποστολή τον μακροχρόνια απόντα Βασέλ, ενώ δύσκολα θα παίξει και ο νεαρός Μπόουεν.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ: Μετά τη τρομερή πρόκριση επί της Άρσεναλ στο Κύπελλο, οι «σερίφηδες» του Νότιγχαμ έχουν βρει για τα καλά τα πατήματά τους, καθώς μετά από μια μικρή «κοιλιά» στα τέλη του ’21, επέστρεψαν για τα καλά στη διεκδίκηση μιας θέσης για τα πλέι-οφ με 3 σερί νίκες. Ο Ουαλός τεχνικός Στίβεν Κούπερ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά από την ώρα που ανέλαβε, απολαμβάνει την εμπιστοσύνη όλων στο σύλλογο και ευελπιστεί πως οι παίκτες του θα συνεχίσουν στο ρυθμό που βρίσκονται και στη πατρίδα του, την Ουαλία, αντιμετωπίζοντας τη Κάρντιφ. Εκτός είναι ο μακροχρόνια απών Ροντρίγκο Έλι, απουσία που δεν επηρεάζει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η αλλαγή αγωνιστικής ταυτότητας στη Νότιγχαμ είναι εμφανής και πλέον η ομάδα είναι έτοιμη για τα πλέι-οφ. Η φόρμα της είναι αξιοσημείωτη και έχει όλα τα φόντα να φύγει με ένα μεγάλο διπλό από το Κάρντιφ. Στο 2.62 από τη Bet365.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων & προσφορές* εγγραφής στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στο cleverbet.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ Παίξε υπεύθυνα.


Ροή ειδήσεων

Advertisement