Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Η συνέντευξη της Ιωάννας Τούνη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο

Δημοσιεύθηκε

στις

Είναι αλήθεια ότι υπάρχει λανθασμένη αντίληψη για την σημασία του όρου influencer στη χώρα μας. Influencer μπορεί να θεωρηθεί ένας διάσημος ο οποίος έχοντας πολλούς followers στον λογαριασμό του επηρεάζει μια μεγάλη κοινότητα ανθρώπων.

Σίγουρα δε μπορεί να θεωρηθεί influencer εκείνος ο οποίος με διάφορα τρικ διαφημιστικά, δώρα κλπ προσπαθεί να αποκτήσει followers με την προσδοκία να γίνει διάσημος. Από τους opinion makers περάσαμε στους πραγματικούς influencers και τους influencers των… εκπτώσεων. Το ερώτημα παραμένει αμείλικτο. Ποιος καθορίζει το επίπεδο; Ο influencer των followers ή οι followers του influencer;

Με αυτές τις σκέψεις θέλησα να συναντήσω την Ιωάννα Τούνη και ομολογώ ότι με αιφνιδίασε με στοιχεία που δεν περίμενα να διαπιστώσω. Δεν θα τα απαριθμήσω γιατί είναι ωραίο να τα ανακαλύψετε μόνοι σας. Φυσικά δεν είχα καμία όρεξη να επικεντρωθώ μόνον στο επίμαχο revenge video, ούτε τις θλιβερές φωτό από μια βραδιά δύο ηλίθιων αρσενικών που έδωσαν το απόλυτο ρεσιτάλ της πιο γελοίας επιβεβαίωσης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement