Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Πάνος Νάτσης: Η σύντροφός του κλήθηκε για την αναγνώριση της σορού του – “Την πήρα τηλέφωνο και δε μπορούσε να μιλήσει”

Δημοσιεύθηκε

στις

Θρήνο και σοκ έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο ο ξαφνικός θάνατος του Πάνου Νάτση. Ο γνωστός ηθοποιός έχασε τη ζωή του όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με το φορτηγό στο κέντρο της Αθήνας, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Όπως αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου στον «αέρα» του «Χαμογέλα και πάλι» η σύντροφος του Πάνου ΝάτσηΔιονυσία Γεωργιάδου ήταν εκείνη που κλήθηκε για την αναγνώριση της σορού, μετά το δυστύχημα.

Ο Πάνος Νάτσης δεν είχε μαζί του χαρτιά ή ταυτότητα και ταυτοποιήθηκε από την πινακίδα της μηχανής του.

Λίγη ώρα αργότερα, η συγκεκριμένη πληροφορία επιβεβαιώθηκε και από τον Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος έχει φιλική και επαγγελματική σχέση με τη Διονυσία Γεωργιάδου.

«Την πήρα τηλέφωνο τη Διονυσία και έκλαιγε. Η Διονυσία είναι ένα κορίτσι που τραγουδάει και παίζει ραδιόφωνο. Είναι φίλη μου, έρχεται σπίτι μου. Πριν από τέσσερις ημέρες, η Διονυσία βρισκόταν στο σπίτι μου και τον πήραμε τηλέφωνο τον Πάνο. Τον είχα γνωρίσει και κάναμε λίγη παρέα λόγω της Διονυσίας. Ετοιμάζονταν να μετακομίσουν στο νέο τους σπίτι και μέσα στο 2022 θα παντρεύονταν. Ήταν χάλια. Την είχαν φωνάξει για αναγνώριση, ήταν στο νοσοκομείο. Την πήρα τηλέφωνο να δω τι συμβαίνει. Μόλις είχε φύγει από το νοσοκομείο. Δε μπορούσε να μιλήσει από τους λυγμούς και τα κλάματα. Κρίμα» δήλωσε ο Λευτέρης Πανταζής.

Όπως έγινε επίσης γνωστό στην εκπομπή, ο πατέρας του Πάνου Νάτση δεν βρίσκεται στη ζωή, ενώ η μητέρα του είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.

Ροή ειδήσεων

Advertisement