Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Συνεργασίες

«Υψηλή αξιοπιστία» σε μια αναξιόπιστη εποχή

Το  «Friends Travel» κερδίζει τους καταναλωτές στην διαδικτυακή αξιολόγηση   

Δημοσιεύθηκε

στις

Ποδαρικό στο 2022 με διάκριση που επιβεβαιώνει την διαρκώς ανοδική και βελτιούμενη πορεία του μεταξύ των επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου στην Πάτρα και τη Δυτική Ελλάδα, έκανε το Ταξιδιωτικό Γραφείο «Friends Travel», το οποίο πιστοποιείται ως «Εταιρεία Υψηλής Αξιοπιστίας» για το 2021.

Με αυτού του είδους την πιστοποίηση, το «Friends Travel», κατατάσσεται μεταξύ των επιχειρήσεων, το διαδικτυακό εμπορικό προφίλ των οποίων, συνοδεύεται μόνο από θετικές κριτικές και σχόλια ικανοποιημένων πελατών σε ολόκληρο το διαδίκτυο!

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

«Στον κόσμο του διαδικτύου όπου η προσφορά αγαθών και υπηρεσιών αυξάνεται ιλιγγιωδώς κάθε λεπτό διαμορφώνοντας την παγκόσμια οικονομία, οι καταναλωτές έχουν την ανάγκη να γνωρίζουν ότι μια εταιρεία κρίνεται αξιόπιστη από άλλους καταναλωτές. Θα προσθέσω ότι εκτός από ανάγκη είναι και δικαίωμα. Το αναγνωρίζουμε στους πελάτες μας και τους ευχαριστούμε θερμά που κι εκείνοι επιβεβαιώνουν με τη σειρά τους την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που τους παρέχει το γραφείο μας. Ετοιμάζουμε περισσότερα, έρχονται καλύτερα! Έχουμε υποχρέωση στον εαυτό μας και την εποχή μας να βελτιωνόμαστε…» λέει με νόημα στην «Γ» ο Νίκος Δημητρόπουλος, εκ των ιδιοκτητών της επιχείρησης.

Για την απόκτηση του πιστοποιητικού «Εταιρεία Υψηλής Αξιοπιστίας» το «Friends Travel» ελέγχθηκε από εταιρεία η οποία έχει δημιουργήσει μια καινοτόμο μέθοδο με την οποία προσδιορίζεται το επιλεγόμενο «Opinion Rate».

Σύμφωνα με την εταιρεία που διενεργεί τον έλεγχο, το Opinion Rate είναι μια αριθμητική τιμή που δημιουργείται με βάση έναν ειδικό αλγόριθμο, ο οποίος απεικονίζει τον αριθμό των αρνητικών απόψεων σχετικά με μια επιχείρηση, οι οποίες δημοσιεύονται στο διαδίκτυο από τους πελάτες της. Κάθε οντότητα ελέγχεται από ειδικά σχεδιασμένο λογισμικό για την παρουσία των λεγόμενων ευαίσθητων φράσεων – δηλαδή λέξεις που περιγράφουν αρνητικά τη δραστηριότητα μιας δεδομένης εταιρείας. Αυτοί μπορεί να είναι όροι που απεικονίζουν αναξιοπιστία, καθώς και άλλα χαρακτηριστικά που μειώνουν την προτίμηση της εταιρείας. Μετά την επαλήθευση του Αναλυτικού Ποσοστού – αν υπάρξει θετικό αποτέλεσμα – δίνεται η ευκαιρία στην εταιρεία να συμμετάσχει στο έργο «Εταιρεία Υψηλής Αξιοπιστίας». Ένα αρνητικό αποτέλεσμα αποκλείει την επιχείρηση για ολόκληρο το έτος της τρέχουσας έκδοσης!

«Κάτι κάνουμε καλά και προοδευτικά αναγνωρίζεται. Παίρνουμε θάρρος από αυτό και εξαντλούμε κάθε πηγή έμπνευσης για να κάνουμε καλύτερο αυτό το [«καλά»]. Δεν σταματάμε εδώ. Μας πηγαίνει πιο μακριά η αγάπη μας για τη δουλειά μας αλλά και τον άνθρωπο που είναι στο επίκεντρο του επαγγέλματός μας. Ευχαριστούμε πολύ τους πελάτες, τους συνεργάτες, το προσωπικό μας!» προσθέτει στην «Γ» ο Γαβριήλ Τζουανόπουλος, συνιδιοκτήτης του «Friends Travel».

Το Ταξιδιωτικό Γραφείο «Friends Travel» (www. friendstravel.gr), εδρεύει στο κέντρο της Πάτρας, Τριών Ναυάρχων 44 και Μαιζώνος. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο πολυτελών λεωφορείων, mini bus και VAN και εκτός από τον ταξιδιωτικό και μεταφορικό τομέα, επιδεικνύει ευρύτερη δραστηριότητα προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα συναφών υπηρεσιών όπως οργάνωση ολοκληρωμένων πακέτων ατομικών διακοπών, έκδοση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, μετακινήσεις VIP, διοργάνωση συνεδρίων, κοινωνικές εκδηλώσεις, ενοικιάσεις σκαφών και αυτοκινήτων, πολυτελείς κρουαζιέρες, γαμήλιες τελετές και θεματικά ταξίδια.

 

Κεντρική φωτογραφία από αριστερά: Γαβριήλ Τζουανόπουλος και Νίκος Δημητρόπουλος, κρατούν τις διακρίσεις του «Πιστοποιητικού Υψηλής Αξιοπιστίας»

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ροή ειδήσεων

Advertisement