Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΕΛ.ΑΣ. Συλλήψεις σε Αγρίνιο, σε Πύργο και Αμαλιάδα

Published

on

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο, υπό την επήρεια μέθης.

Σύλληψη ημεδαπού με καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δυο ετών για κλοπή.


Σύλληψη δυο ημεδαπών για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι προχθές το μεσημέρι αφαίρεσαν από άνδρα μία τραπεζική κάρτα. Στη συνέχεια μετέβησαν σε καταστήματα όπου κάνοντας χρήση της κάρτας
προέβησαν σε ανέπαφες συναλλαγές, συνολικής αξίας (248) ευρώ.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, τη στιγμή που επιχειρούσε να διαρρήξει σταθμευμένα οχήματα. Από την αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι ο άνδρας είχε διαπράξει ακόμα μια κλοπή σε σταθμευμένο όχημα αφαιρώντας μικρό χρηματικό ποσό καθώς και μια απόπειρα κλοπής σε κατάστημα στο Μεσολόγγι. Σε σωματική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον άνδρα βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν μία πένσα και ένα ζευγάρι γάντια.

Ροή ειδήσεων

Advertisement