Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

 «Κερδίσαμε δίκαια και το ευχαριστηθήκαμε…»

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο έμπειρος τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος ήταν εμφανώς ικανοποιημένος μετά το τέλος της αναμέτρησης

Ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του αλλά και συνάμα προσγειωμένος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, εμφανίστηκε μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με τον Τηλυκράτη Λευκάδας ο προπονητής της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος.

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, ανέφερε: «Πιστεύω πως κερδίσαμε δίκαια τον αντίπαλό μας κι από αυτό το ματς, καταφέραμε να πάρουμε τρεις πολύτιμους βαθμούς, τους οποίους και φυσικά ευχαριστηθήκαμε μαζί με τον κόσμο μας, που μας είδε αγωνιζόμενους». Και πρόσθεσε: «Έχουμε δώσει πολλά παιχνίδια έως τώρα, την προσεχή Κυριακή έχουμε ένα ακόμη το οποίο πρέπει να κερδίσουμε για να έχει σημασία η νίκη που κάναμε σήμερα (σ.σ. χθες)».

Και κατέληξε: «Αυτό που μου αρέσει είναι ότι παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και βλέπω πως αρέσει και στον κόσμο. Βρισκόμαστε στο -6 από την κορυφή, δεν μπορούμε να πούμε κάτι τώρα, αλλά εάν είχαν διεξαχθεί τα δύο παιχνίδια που δεν παίξαμε, θα βρισκόμασταν στην κορυφή. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε και τα δύο εξ αναβολής παιχνίδια που έχουμε (Αχέρων Καναλακίου, ΑΟ Διαβολιτσίου). Όμως από την πλευρά μας, κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, έτσι ώστε να φτάσει η ομάδα κι όλοι εκεί που θέλουμε».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement