Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στην ουράνια «αγκαλιά»-Σήμερα (3.30 μ.μ.) από τον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου το τελευταίο «αντίο» στην 9χρονη Τζωρτζίνα

Δημοσιεύθηκε

στις

Η τελευταία πράξη του δράματος που έχει συνταράξει την κοινωνία της Πάτρας αλλά και όλο το πανελλήνιο θα παιχτεί σήμερα για την οικογένεια του Μάνου και της Ρούλας Δασκαλάκη.

Στις 3:30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Πατρών θα αποχωριστούν για πάντα, την λατρεμένη τους Τζωρτζίνα, η 9χρονη κορούλα τους, την πριγκίπισσά τους, το φωτεινό πλασματάκι που αποδείχθηκε μια δυνατή και γενναία μαχήτρια μέχρι το τέλος.

Ο μικρός άγγελος φαίνεται να μην είχε θέση στον επίγειο μάταιο αυτό κόσμο και «ταξιδεύει» για την ουράνια «αγκαλιά», όπου θα σμίξει ξανά με τις δύο αδελφούλες της, την Μαλένα και την Ίριδα στην γειτονιά των αγγέλων.

Σκληρό το χτύπημα της μοίρας για την γνωστή και αγαπητή οικογένεια της Πάτρας, του ποδοσφαιριστή και τραγουδιστή Μάνου Δασκαλάκη και της συζύγου του Ρούλας Πισπιρίγκου, οι οποίοι μέσα σε τρία χρόνια έχασαν τα τρία αγγελούδια τους.

Σύσσωμη η πατραϊκή κοινωνία συμπαραστέκεται στο αβάσταχτο πένθος της οικογένειας και εκφράζει θερμά συλλυπητήρια. Τα λόγια είναι φτωχά για να απαλύνουν τον πόνο τους αυτές τις τόσο δύσκολες ώρες. Η μόνη τους παρηγοριά πως και τα τρία αγγελούδια τους είναι μαζί και από εκεί ψηλά θα τους χαμογελούν και θα τους δίνουν δύναμη…

Ροή ειδήσεων

Advertisement