Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Το τελευταίο αντίο στον Άλκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Στα κοιμητήρια Βέροιας θα γίνει ο τελευταίος αποχαιρετισμός στον 19χρονο Άλκη, που δέχτηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας δολοφονική επίθεση, στην οδό Θεοδώρου Γαζή στην περιοχή Χαριλάου, Θεσσαλονίκης.

Πολύς κόσμος με δάκρυα στα μάτια έχει φτάσει από τις 10:00 της Τετάρτης (2/2) στο εκκλησάκι του Αγίου Αθανασίου στα κοιμητήρια της Βέροιας, προκειμένου να αφήσει μερικά λουλούδια και να αποχαιρετήσει τον Άλκη, που έφυγε τόσο άδικα από την ζωή αναφέρει το grtimes.gr.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και η αδερφή του, που δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν ότι δεν θα δουν ξανά τον αγαπημένο τους Άλκη. Δίπλα στην οικογένεια του άτυχου νεαρού βρίσκονται από την πρώτη στιγμή τόσο οι φίλοι του, όσο και φίλαθλοι από όλες τις ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Εν τω μεταξύ είναι ζήτημα χρόνου η ανακοίνωση τουλάχιστον μία σύλληψης, καθώς ο δράστης δεν είχε καταφέρει να εξαφανίσει ίχνη που τον εμπλέκουν με τη δολοφονία.

Η αστυνομική έρευνα προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς, με τις ίδιες πήγες να αναφέρουν ότι έχει γίνει λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού, καθώς επίσης και έρευνες σε σπίτια με εισαγγελική εντολή.


Ροή ειδήσεων

Advertisement