Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Περιοδεία της «Πάτρα Ενωμένη»

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» συνεχίζει τις επισκέψεις της σε περιοχές της πόλης, καταγράφοντας προβλήματα και ανάγκες και ανταλλάσσοντας απόψεις με τους δημότες.

Σειρά αυτήν την φορά (κι έπειτα από τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το Webinar για το κλίμα και την κλιματική αλλαγή) είχε η περιοχή της Κρήνης, την οποία επισκέφτηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Θόδωρος Ξυλιάς και Κώστας Σβόλης. Στην περιοχή υπάρχει πρόβλημα με τα όμβρια ύδατα λόγω έλλειψης κατάλληλων σε διατομή αγωγών ομβρίων υδάτων και ακατάλληλων και ακαθάριστων αυλάκων που εγκυμονούν, παράλληλα, και κίνδυνο ατυχημάτων.

Οι εκπρόσωποι της παράταξης «Πάτρα Ενωμένοι» επισκέφτηκαν και την πηγή της Νερομάνας, ενώ επανέλαβαν πως θεωρούν ως μείζονος σημασίας θέμα την ανάγκη σύνδεσης της κοινότητας της Κρήνης με τον αγωγό ύδρευσης από το φράγμα Πείρου-Παραπείρου! Επίσης, η βελτίωση της οδοποιίας στην ευρύτερη περιοχή κρίνεται ως άκρως απαραίτητη!».

Τους Θόδωρο Ξυλιά και Κώστα Σβόλη υποδέχθηκαν και ξενάγησαν στην περιοχή τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Γιώργος Τζουραμάνης και Σωτήρης Παπαλεξόπουλος.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement