Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Με φόντο την εξάδα στη Τρίπολη

Δημοσιεύθηκε

στις

Μπορεί να έχουμε σχεδόν ολική διακοπή αγωνιστικής κίνησης στην Ευρώπη λόγω των πολλών απουσιών των διεθνών ποδοσφαιριστών, όμως η Ελληνική Σούπερ Λιγκ έχει εμβόλιμη αγωνιστική, μιας και οι μέρες των αγώνων είναι… μετρημένες.

Μάθε τα παντα για τα προγνωστικά ελλάδα σούπερλιγκα.

Από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει το Άρης-ΑΕΚ, όμως η επιλογή μας είναι το πρώτο χρονικό ματς, που θα γίνει στη Τρίπολη, ανάμεσα στον Αστέρα και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Με τη 4η σερί του νίκη να είναι η πιο εντυπωσιακή, καθώς επιβλήθηκε (για πρώτη φορά στην ιστορία του) μέσα στη Λεωφόρο του Παναθηναϊκού με 1-0, ο Αστέρας παρέμεινε στη πρώτη 6άδα της βαθμολογίας και υποδέχεται τον 5ο ΠΑΣ με στόχο αρχικά να παραμείνει εκεί παρά τη πίεση του Άρη και κατά δεύτερον να προσπεράσει τους Γιαννιώτες. Ο Ράσταβατς είναι στην ευχάριστη θέση να έχει ένα πλήρες ρόστερ και πιθανότατα θα κάνει μερικές αλλαγές, όμως το τελευταίο διάστημα έχει πάρει το μέγιστο από όλους όσους παίζουν. Μοναδικός απών ο τιμωρημένος Μουνάφο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Δεν εντυπωσίασε κόντρα στον Απόλλωνα ο ΠΑΣ, όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη με δυο γκολ στο ξεκίνημα του αγώνα και να αντέξει στη πίεση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» μέχρι το τέλος. Οι Γιαννιώτες είναι πάντα μέσα στη πρώτη 6άδα και τώρα ετοιμάζονται για ένα σερί αρκετά δύσκολων αγώνων, που θα αποδείξουν αν μπορεί να αντέξει τη πίεση, μιας και μιλάμε για μια ομάδα που αρχικό στόχο είχε τη παραμονή και όχι τα πλέι-οφ. Απουσίες ενόψει Τρίπολης υπάρχουν, καθώς Γκαρντάβσκι και Ντομίνγκεθ χτύπησαν το Σάββατο, ενώ εκτός παραμένουν οι Κόντε και Σνάιντερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο ΠΑΣ είναι μια ομάδα ικανή για όλα, όμως στη Τρίπολη ο Αστέρας πάντα δίνει το κάτι παραπάνω. Το ματς έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία, θεωρούμε πως οι Αρκάδες θα πάρουν το ζητούμενο με λίγη προσοχή στην άμυνα. Παίρνουμε τον άσο στο 1.87 του Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων & προσφορές* εγγραφής στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στο cleverbet.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ Παίξε υπεύθυνα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement