Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Μας… χαλάνε το σχολείο μας»

Οι μαθητές της Δ’ τάξης του 24ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών έστειλαν γράμμα στον Δήμαρχο και ζητούν φύλακα

Published

on

Την προστασία του σχολείου τους από αγνώστους που σχεδόν καθημερινά προκαλούν βανδαλισμούς ζητούν από τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη οι μαθητές της Δ’ τάξης του 24ου Δημοτικού Σχολείου της Πάτρας. Οι μαθητές αρχικά του τμήματος Δ1 και μία μέρα μετά του τμήματος Δ2 έστειλαν γράμμα στον Δήμαρχο, το οποίο και αναρτήθηκε στο thebest.

Στο γράμμα τους οι μαθητές του Δ1 αναφέρουν: «Aξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Είμαστε οι μαθητές του Δ1 τμήματος του 24ου Σχολείου Πατρών, στα Ζαρουχλέικα. Σας γράφουμε αυτό το γράμμα για να σας ενημερώσουμε για κάτι που έγινε σήμερα στο σχολείο μας. Μόλις μπήκαμε στο προαύλιο είδαμε το παγκάκι κάτω από την αμυγδαλιά μας καμένο. Ευτυχώς που δεν κάηκε η αμυγδαλιά. Ζει εκεί εδώ και 40 χρόνια και μας ομορφαίνει. Μετά είδαμε κομμένο το κάγκελο του παραθύρου της Α’ τάξης. Είχαν μπει μέσα και κατέστρεψαν τις κουρτίνες και το υλικό της δασκάλας. Οι καταστροφές συνεχίστηκαν. Είχανε βάλει κόλλα σε όλες τις κλειδαριές των τάξεων του ισογείου και πριν από μέρες είχαν βάλει φωτιά στα δίχτυα του ποδοσφαίρου και είχαν γκρεμίσει ένα μέρος από τον φράχτη του κήπου μας. Εμείς θέλουμε να φτιάξουμε το προαύλιο. Κάνουμε ένα πρόγραμμα η Δ’ τάξη. Πώς θα φτιάξουξε το σχολείο μας όταν αυτοί μας το χαλάνε; Γι αυτό θα σας παρακαλέσουμε αν μπορείτε να φέρετε φύλακες να φυλάνε το σχολείο μας αλλά και όλα τα σχολεία.

Ευχαριστούμε», ενώ οι συμμαθητές τους από το Δ2 έγραψαν «Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ένα περιστατικό που συνέβη χθες στο σχολείο μας. Κάποιοι άγνωστοι μπήκαν βράδυ στο προαύλιο και έκαναν ζημιές. Εμείς οι δύο τάξεις της Δ’ δημοτικού προσπαθούμε να φτιάξουμε σχολικό κήπο και έρχονται και χαλάνε τις προσπάθειες μας. Θα μπορούσατε να στείλετε ένα σχολικό φύλακα για να επιβλέπει το χώρο;».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement