Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Κωδικός… Γαστούνη

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Το παιχνίδι με τον Τηλυκράτη αποτελεί παρελθόν για τους κοκκινόμαυρους καθώς δεν έχουν και πολλά περιθώρια για πανηγυρισμούς αφού το πρόγραμμα είναι «βαρύ» και πρέπει να μείνουν προσηλωμένοι στον στόχο τους. Ο επόμενος αντίπαλος είναι ο Αίαντας την Κυριακή 6/2 στην Γαστούνη που και εκεί το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου πρέπει να περάσει νικηφόρα.

Την Τετάρτη 9/2 υπάρχει το επίσης δύσκολο εξ αναβολής παιχνίδι με τον Αχέροντα και εν συνεχεία στις 13/2 στην Αγυιά το ματς με τον Διαγόρα. Και τα συνεχόμενα ματς για τους «κοκκινόμαυρους» δεν σταματάνε εδώ αφού και πάλι την Τετάρτη 16/2 ταξιδεύει στην Μεσσηνία για το τελευταίο εξ αναβολής ματς με το Διαβολίτσι και στις 20/2 ημέρα Κυριακή οδεύει στην Ναύπακτο για το ματς της 20ης αγωνιστικής με τον τοπικό Αστέρα.

Όπως αντιλαμβάνεστε τα παιχνίδια που έχει να δώσει για αυτές τις δύο εβδομάδες η Παναχαϊκή είναι πάρα πολλά και δεν υπάρχουν περιθώρια για ξεκούραση.

Αυτή θα έρθει όταν οι «κοκκινόμαυροι» ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα κατακτώντας την 1η θέση στον 4ο όμιλο. Όταν αυτό γίνει τότε θα βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην Σουπερ Λιγκ 2.

Και αυτό διότι στα μπαράζ από τα έξι ματς που θα δώσει τα τρία θα είναι μέσα στην Αγυιά (μετά από κλήρωση και μονά παιχνίδια) και το εισιτήριο θα το πάρουν οι τέσσερις πρώτοι. Αυτό σημαίνει ότι η Παναχαϊκή στα μπαράζ ανόδου πολύ, πολύ δύσκολα θα χάσει την άνοδο.

Οι πρώτοι των άλλων ομίλων

Αυτή την στιγμή στον 1ο όμιλο πρώτος είναι ο Αγροτικός Αστέρας με 31 βαθμούς και +5 από τον δεύτερο Αρη Αβάτου, στον 2ο όμιλο βρίσκεται ο Μακεδονικός με 28 βαθμούς +3 από την δεύτερη Κοζάνη, στον 3ο όμιλο ο Ηρακλής Λάρισας με 30 βαθμούς +6 από τον δεύτερο Ύπατο , στον 5ο όμιλο η Ηλιούπολη με 28 βαθμούς +3 από τον δεύτερο Φοίνικα, στον 6ο όμιλο η Προοδευτική με 29 βαθμούς και +3 από τον δεύτερο Πανελευσινιακό και στον 7ο όμιλο ο Πανιώνιος με 24 βαθμούς +1 από τον δεύτερο ΠΑΟ Ρουφ.

Για να τερματίσει πρώτη η Παναχαϊκή δεν πρέπει μέχρι το τέλος να απωλέσει ούτε βαθμό και να έχει μια ασφαλή διαφορά τερμάτων από τον Τηλυκράτη που σε περίπτωση ισοβαθμήσουν στην κορυφή να έχει το πάνω χέρι. Με λίγα λόγια τα μεταξύ τους παιχνίδια δεν μετράνε παρά μόνο η διαφορά τερμάτων. Αυτή την ώρα με την Παναχαϊκή να έχει δύο παιχνίδια λιγότερα έχουν ακριβώς τον ίδιο συντελεστή τερμάτων έχοντας σημειώσει και οι δύο 31 γκολ και έχουν δεχτεί 9.

Οι περισσότεροι φίλαθλοι πανηγύρισαν έξαλλα το δεύτερο γκολ της Παναχαϊκής επειδή πίστευαν ότι αν έμενε το 1-0, οι δύο ομάδες θα πήγαιναν στα μπαράζ εφόσον ισοβαθμούσαν στο τέλος.

Σε περίπτωση τώρα που τερματίσουν πρώτοι και οι δύο με τον ίδιο αριθμό τερμάτων τότε θα πάμε σε μεταξύ τους αγώνα μπαράζ.

Φυσικά κάτι τέτοιο δύσκολο να γίνει αφού όπως προαναφέραμε η Παναχαϊκή έχει και δύο ματς λιγότερα και θα αυξήσει κι άλλο την διαφορά.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement