Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κωνσταντοπούλειο: Παράταση της προσωρινής Δ.Ε.

Published

on

Tην παράταση της προσωρινής διαταγής διορισμού της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του Κωνσταντοπουλείου Οίκου Ευγηρίας και Χρονίων Παθήσεων έως την εκδίκαση της υποθέσεως την 25/02/2022, αποφάσισε το Μονομελές Πρωτοδικείο Πατρών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Π.Δ.Ε. άλλοι προσφεύγοντες ζήτησαν αναβολή εκδίκασης της προσφυγής για ορισμό προσωρινής διοίκησης που θα διενεργήσει εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης και ορισμό της εκδίκασης για την 1η Απριλίου 2022.
Η σύνθεση της προσωρινής διοικούσας επιτροπής, παραμένει ως είχε, δηλαδή:

-Πρόεδρος: Βασίλειος Δελδήμος
-Αντιπρόεδρος:Νικόλαος Λεμέσιος
-Γραμματέας: Αντώνιος Γεωργακόπουλος
-Ταμίας: Παναγιώτα Γιαννοπούλου
-Έφορος: Ελένη Σπανού

Η Π.Δ.Ε.σε ανακοίνωση της, αναφέρει ότι «έκπληκτοι διαπιστώσαμε ότι οι λοιποί προσφεύγοντες, ζήτησαν αναβολή της εκδίκασης για την 01/04/2022, παρόλο που σε όλη την κοινωνία των Πατρών είναι γνωστά τα προβλήματα που υπάρχουν στο Ευγηρείο μας, εν όψει εμφάνισης κρουσμάτων covid19 σε περιθαλπόμενους, ελλείψεως διοικητικού διευθυντή, αδυναμίας εκπροσώπησης στις τράπεζες, αδυναμίας λήψεως μόνιμων αποφάσεων, αφού όλα αυτά εκτέθηκαν υπόψη του δικαστηρίου, κατόπιν της απόλυτης εναντίωσης μας στην διαιώνιση της διοικητικής αυτής ανωμαλίας, το δικαστήριο, αντιλαμβανόμενο την σοβαρότητα της κατάστασης, γιατί εν τοις πράγμασι, ίσως όλοι δεν την αντιλαμβάνονται, αποφάσισε την παράταση έως 25.2.22 και όχι έως την 1.4.2022».

Ροή ειδήσεων

Advertisement