Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

«Ξεκολλάει» από τον… πάτο η Μπέρνλι

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Κομβικές είναι συνήθως οι αγωνιστικές μετά από δυο εβδομάδες διακοπή στα πρωταθλήματα, καθώς συχνά-πυκνά βλέπουμε εκπλήξεις και αποτελέσματα που δύσκολα περιμένουμε.

Μάθετε τα πάντα για την stoiximan εγγραφή

Σήμερα η μέρα έχει μεγάλα ματς, με τη Πρέμιερ Λιγκ να παίρνει… ρεπό, καθώς υπάρχει ο 4ος γύρος του Κυπέλλου Αγγλίας. Δυο από τις ομάδες που έχουν μείνει εκτός διοργάνωσης για τη κορυφαία Λίγκα της Αγγλίας, δε χάνουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν νωρίτερα την αγωνιστική, παίζοντας μεταξύ τους. Ο λόγος για τις Μπέρνλι και Γουότφορντ, σε ένα μεγάλο ντέρμπι «ουραγών».

ΜΠΕΡΝΛΙ: Μια ματιά να ρίξει κάποιος στις σεζόν της Μπέρνλι τα χρόνια μετά την έξοδο που έκανε στην Ευρώπη, καταλαβαίνει πως είναι γεμάτες άγχος και αγωνία για τη παραμονή της στη Πρέμιερ Λιγκ. Τελικώς, μέχρι ώρας, πάντοτε τα κατάφερνε. Φέτος η χρονιά που διανύει δεν έχει μεγάλες διαφορές. Βρίσκεται στη τελευταία θέση της βαθμολογίας αυτή τη στιγμή, έχει όμως να δώσει αρκετά ματς παραπάνω από τους ανταγωνιστές της. Ένα εξ’ αυτών είναι κόντρα στη Γουότφορντ, μια ομάδα με παρόμοιους στόχους. Ενίσχυση υπήρξε, καθώς αποκτήθηκε ο γκολτζής Ολλανδός Βέγκχορστ, επέστρεψε από την Αφρική ο ηγέτης Κορνέ και η ομάδα πηγαίνει στο ντέρμπι με μεγάλη θέληση για ένα τρίποντο-ανάσα.

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της Γουότφορντ, αμέσως μετά και τη τελευταία ήττα της ομάδας από τη Νόριτς μέσα στην έδρα της με 3-0. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι δεν άντεξε πολύ καιρό στο πάγκο και αποχώρησε, δίνοντας τη θέση του στον «μπαρουτοκαπνισμένο» και πολύ έμπειρο Ρόι Χόντζον, ο οποίος καλείται να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο, μιας και έχει… μπλέξει στη ζώνη του υποβιβασμού, κάνοντας μερικές κάκιστες εμφανίσεις. Πηγαίνει στο Μπέρνλι με στόχο να πάρει ένα μεγάλο διπλό, όμως γνωρίζει πως δε θα έχει εύκολο έργο, αντιμετωπίζοντας μια ομάδα με ίδιους στόχους. Ντένις, Σαρ, Ενκουλού και πιθανότατα Τροστ-Ενκόγκ δε θα ξεκινήσουν, δημιουργώντας ένα μίνι πρόβλημα στον 74χρονο τεχνικό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολύ μεγάλο ματς στο «Τερφ Μουρ», καθώς αναμετρώνται δυο από τις ομάδες που κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό. Η Μπέρνλι θα είναι ενισχυμένη και η Γουότφορντ με νέο προπονητή. Θα πάμε στον άσο λόγω έδρας και αναγκαιότητας. Στο 2.25 τον προσφέρει η Novibet.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων & προσφορές* εγγραφής στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στο cleverbet.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ Παίξε υπεύθυνα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement