Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάμε θέατρο-Στο Επίκεντρο + η κωμωδία «ΝΑΙ σε όλα», στο Όροφως η «Μαμά»

Δημοσιεύθηκε

στις

Η τρελή κωμωδία “ΝΑΙ σε όλα”, έργο διασκευασμένο από τον Τζίμη Πολίτη και σε σκηνοθεσία Μίλτου Νίκα, ανεβαίνει και σήμερα στις 20.00 στο Επίκεντρο+.

Η υπόθεση διαδραματίζεται στην Αθήνα τη δεκαετία του ’80.
Ο υπουργός της Σοσιαλιστικής κυβέρνησης πρόκειται να περάσει μια νύχτα πάθους με
την ερωμένη του, γραμματέα του αρχηγού της δεξιάς αντιπολίτευσης, στο ξενοδοχείο της Μ. Βρετανίας… Ένα πτώμα όμως που βρίσκεται στο παράθυρο της σουίτας θα ματαιώσει τα σχέδια του μπερμπάντη υπουργού… Τα πράγματα περιπλέκονται όταν φθάνουν στο ξενοδοχείο η σύζυγος του υπουργού και ο άνδρας της ερωμένης του.
Ποιος θα βγάλει τον υπουργό από την δύσκολη θέση;
Αναλυτικά παίζουν: Τζίμης Πολίτης (Υπουργός), Ιάσονας Φωτήλας (Ειδικός Γραμματέας), Κώστας Τσορτός (Διευθυντής Ξενοδοχείου), Πολύδωρος Παπαδόπουλος (Γκρουμ Ξενοδοχείου), Τζούλια Ροδοπούλου (Ερωμένη Υπουργού)
Κωνσταντίνος Γκότσης (Ντετέκτιβ), Ζήνος Μπουγιουκλής (Σύζυγος ερωμένης), Ιωάννα Κάμαρη (Σύζυγος Υπουργού), Νάνσυ Κορδώνη (Νοσοκόμα).
Γενική είσοδος: 10 ευρώ
Προπώληση στο viva.gr https://www.viva.gr/tickets/festival/theater/ne-se-ola/
Πληροφορίες – κρατήσεις στο 2610 46 10 50
«ΜΑΜΑ»
Επίσης, σήμερα στις 20.00 στο θέατρο «Όροφως» ανεβαίνει η θεατρική παράσταση «Μαμά» της Μάρτα Μπαρσελό σε σκηνοθεσία Ιόλης Ανδρεάδη, με τις Ελένη Καραμούζη και Έφη Κεραμίδα.
Δύο γυναίκες, άγνωστες μεταξύ τους, καταλήγουν σε μια ασυνήθιστη συμφωνία. Να υποδυθούν η μία τη μητέρα και η άλλη την κόρη. Γρήγορα συνειδητοποιούν ότι αυτή η συμφωνία είναι η μοναδική τους ευκαιρία να γίνουν η οικογένεια που και οι δύο έχουν στερηθεί. Αλλά μια οικογενειακή σχέση κατά παραγγελία, τι εξέλιξη μπορεί να έχει;
Το βραβευμένο έργο της Μπαρσελό (πρωτότυπος τίτλος: “Tocar mare”), που κέρδισε το 6ο Τουρνουά Δραματουργίας του Καταλανικού Θεάτρου και το 5ο Τουρνουά Διατλαντικής Δραματουργίας το 2017 στο Μπουένος Άιρες, θέτει πολλαπλά ερωτήματα για τις οικογενειακές και κατ’ επέκταση τις σύγχρονες ανθρώπινες σχέσεις και αποτελεί έναν ύμνο στην αγάπη, πέρα από τα κοινωνικά στερεότυπα.
Εισιτήρια: 12€, 10€ (φοιτητικό). Προπώληση: ticketservices.gr και στο ταμείο του θεάτρου. Κρατήσεις: 2611 810 983.
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ
Οι αποκριές ήρθαν και δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από το μεγαλύτερο
πολιτισμικό γεγονός της πόλης, ο πρωταγωνιστής του Θεάτρου Σκιών. Ο
αγαπημένος μας ήρωας, ο Καραγκιόζης συμμετέχει στον θεσμό όπως κάθε χρόνο
στα δρώμενα, στις εκδηλώσεις και στις δραστηριότητες του Πατρινού
Καρναβαλιού ως καρναβαλιστής χαρίζοντας γέλιο κέφι χαρά και στέλνοντας το
δικό του μήνυμα.
Και σήμερα στις 11:30 π.μ. και στις 5:30 μ.μ. στο Περί Σκιών (Νόρμαν 20, Αγ. Διονύσιος Πάτρα) παρουσιάζεται η ξεκαρδιστική αποκριάτικη παράσταση «Ο Καραγκιόζης στο Πατρινό Καρναβάλι…» από τον καραγκιοζοπαίχτη Χρήστο Πατρινό.
Τηλ. Κρατήσεων θέσεων: 6947938358. Περί Σκιών: Νόρμαν 20, Αγ. Διονύσιος. Πάτρα. Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 6 € (κλήρωση φιγούρες).

Ροή ειδήσεων

Advertisement