Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Σία Κοσιώνη για τον Κώστα Μπακογιάννη: «Στην πρώτη μας γνωριμία ήμουν πολύ ειρωνική μαζί του»

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Σία Κοσιώνη η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Προσωπικά” με την Έλενα Κατρίτση. Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη σχέση της με τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη.

Για τον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχουν η Σία Κοσιώνη ανέφερε: «Αισθάνομαι πολύ ήρεμη και σίγουρη για τη σχέση μας. Ισχύει ότι έχουμε λίγο χρόνο για εμάς, αυτό συμβαίνει όμως στα περισσότερα ζευγάρια. Σε εμάς ίσως είναι λίγο χειρότερο. Εγώ κάθομαι τα Σαββατοκύριακα, ο Κώστας δουλεύει. Τον καταλαβαίνω όμως… Δεν έχω καλύτερο από το να πάμε κάπου οι δυο μας ένα βράδυ… Το να είμαστε οι δυο μας με χορταίνει όσο τίποτα. Είναι ποιοτικός ο χρόνος που περνάμε και αυτό για μένα είναι σημαντικό.

Στη συνέχεια στην εκπομπή μίλησε ο ίδιος ο Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος ενθυμούμενος την πρώτη τους γνωριμία είπε:

«Η πρώτη γνωριμία τους ήταν ραδιοφωνική, τότε ήμουν 30-32 ετών, έβαζα υποψήφιος για δήμαρχος Καρπενησίου. Έτρεμα σαν το ψάρι, σηκώνω το τηλέφωνο και η Σία με… έκοψε φέτες. Κλείσαμε το τηλέφωνο και λέω “προφανώς η συγκεκριμένη δε με συμπαθεί πάρα πολύ”. Ξαναβρεθήκαμε μετά από καιρό και τα υπόλοιπα είναι ιστορία».

Η Σία Κοσιώνη επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του λέγοντας πως ήταν ιδιαίτερα ειρωνική και σκληρή μαζί του, τόσο που μετά τον πήρε τηλέφωνο για να του πει ότι δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί του αλλά αυτή είναι η δουλειά της.

Σε άλλο σημείο, ο Κώστας Μπακογιάννης ανέφερε: «Και οι δυο ζούμε δημόσιες ζωές… Δε θέλουμε να μπλεκόμαστε ο ένας στα πόδια του άλλου. Η Σία ήταν δημοσιογράφος πολύ πριν γνωρίσει εμένα. Δεν κατέκτησε το σεβασμό κανενός επειδή είναι μαζί μου. Πρωθυπουργοί και πολιτικοί την φοβόντουσαν έτσι κι αλλιώς και σε αυτό δεν παίζω κανένα ρόλο εγώ».

«Ήταν εξ αρχής συμφωνημένο, σκέφτηκα από τη πρώτη στιγμή ότι ίσως αυτό επηρεάσει τη δουλειά μου. Είπαμε ότι διακριτικά θα είμαστε μαζί και καθένας θα κοιτάξει τη δουλειά του, προφανώς ζητάμε ο ένας τη γνώμη του άλλου αλλά δε κοιτάμε να “βολέψουμε” κανέναν» συμπλήρωσε με τη σειρά της η Σία Κοσιώνη.

Όσο για το ποιος είναι αυτός που υποχωρεί στις διαφωνίες τους η Σία Κοσιώνη ανέφερε: « Στο σπίτι γίνονται σκληρά ντιμπέιτ. Στις καθημερινές διαφωνίες νομίζω υποχωρεί ο Κώστας. Είναι ο άνθρωπος που βλέπω και μου φτιάχνει τη διάθεση, αυτό ήταν που με κέρδισε, η αισιοδοξία του, το ότι ελαφραίνει τις καταστάσεις, και ταυτόχρονα το ότι είναι ο άνθρωπος που μπορείς να στηριχτείς»

«Προφανώς εγώ κάνω πίσω στις διαφωνίες μας, αφού έτσι κι αλλιώς θα συμφωνήσω, προτιμώ να το κάνω εύκολα και γρήγορα. Θα μπορούσα να μιλάω ώρες για τη Σία, ο κόσμος βλέπει μια σοβαρή, συγκροτημένη, σιδερένια δημοσιογράφο. Η Σία ως μάνα είναι κάτι συγκλονιστικό… κάθε δευτερόλεπτο δίνει κάτι στον γιο μας. Αυτό που κάνει η Σία δεν το έχω ξαναδεί, το θαυμάζω και είμαι απίστευτα ευγνώμων» είπε από τη δική του πλευρά ο Κώστας Μπακογιάννης.

Στη συνέχεια, η Έλενα Κατρίτση ρώτησε τη δημοσιογράφο για την σχέση που έχει με την πεθερά της Ντόρα Μπακογιάννη και το πως κατάφερε να διαχειριστεί το γεγονός πως έπρεπε να ανακοινώσει στον αέρα τον τηλεοπτικών ειδήσεων το πρόβλημα υγείας της.

«Την Ντόρα Μπακογιάννη την γνώρισα πριν τον Κώστα λόγω της δουλειάς. Ήταν μια γυναίκα που πάντα θαύμαζα λόγω της δύναμής της. Θυμάμαι την πρώτη φορά που τη συνάντησα, είχα άγχος γιατί έχει αυτό το διαπεραστικό βλέμμα και μάλιστα είχα βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου ότι δε θα χαμηλώσω ποτέ το βλέμμα μου. Χάρηκε πάρα πολύ όταν έμαθε ότι είμαι με τον Κώστα. Είναι μια γυναίκα πολύ δυνατή αλλά και πολύ ευαίσθητη… Έχουμε κάποια σημεία ταύτισης… Το θέμα με το πρόβλημα της υγείας της ήταν προσωπικό τις υπόλοιπες 23 ώρες και 58 λεπτά της ημέρας, εκείνη την ώρα ήταν η δουλειά μου. Προφανώς ζορίζομαι μέσα μου όταν γίνονται πράγματα που αφορούν τη δουλειά μου αλλά αυτό δε θα βγει ποτέ στον αέρα».

tlife.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement