Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Αντώνης Ρέμος: Aναβάλλονται οι εμφανίσεις του στο ΝΟΧ – Η ανάρτηση του τραγουδιστή

Δημοσιεύθηκε

στις

Ύστερα από έναν μήνα περιορισμών η πρώτη χαλάρωση των μέτρων είναι γεγονός.

Από τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου έχει επανέλθει η μουσική στα μπαρ, τα καφέ και τα εστιατόρια, ενώ έχει απελευθερωθεί και το ωράριο στην εστίαση.

Ωστόσο, η λειτουργία των καταστημάτων γίνεται μόνο με καθήμενους πελάτες ενώ παραμένει σε ισχύ ο περιορισμός των 6 ατόμων ανά τραπέζι.

Το προσωπικό των καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης πρέπει να φορά διπλή μάσκα ή μάσκα αυξημένης προστασίας.

Εντός των καταστημάτων εξακολουθεί να επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε εμβολιασμένους ή νοσήσαντες, ενώ για τους εξωτερικούς χώρους οι ανεμβολίαστοι πρέπει και πάλι να επιδεικνύουν αρνητικό rapid τεστ.

Τα μέτρα αυτά προβληματίζουν τους επιχειρηματίες και τους καλλιτέχνες των κέντρων διασκέδασης που εδώ και βδομάδες αναμένουν την άρση τους προκειμένου να λειτουργήσουν κανονικά.

Ο Αντώνης Ρέμος, που εμφανίζεται στο ΝΟΧ, το απόγευμα της Δευτέρας (7/2) προχώρησε σε μια ανακοίνωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο τραγουδιστής σε story του σημείωσε ότι δεν είναι εφικτό να συμβαδίσει η πρόταση ψυχαγωγίας που πρόσφερε, με τις υπάρχουν κυβερνητικές διατάξεις και τα μέτρα και γνωστοποίησε ότι αναβάλλονται οι εμφανίσεις του μέχρι νεωτέρας.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«O Όμιλος Μαροσούλη-Κοταρίδη (MK Group) και ο Άντωνης Ρέμος, θέλοντας να συνεχίσουν τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου του NOX, θεωρούν ότι δεν είναι εφικτό, την προσεχή περίοδο, να συμβαδίσει η πρόταση ψυχαγωγίας που πρόσφερε, με τις υπάρχουν κυβερνητικές διατάξεις και τα μέτρα που ορίζει ο νόμος κατά του Covid-19.

Για να μείνουμε πιστοί στη μοναδική εμπειρία του NOX, μετά τα απανωτά sold out από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, αναμένουμε την άρση των μέτρων, έτσι ώστε να ξαναζήσουμε μοναδικές στιγμές χωρίς περιορισμούς!».

Η ανάρτησή του

Ροή ειδήσεων

Advertisement