Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η Δ.Ε.Ε.Π Ν.Δ Αχαΐας για την επίσκεψη Μαρινάκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Με αφορμή την αυριανή επίσκεψη στην Αχαΐα του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Παύλου Μαρινάκη από τη Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας εκδόθηκε η πιο κάτω ανακοίνωση :

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας χαιρετίζουν την αυριανή επίσκεψη στην Αχαΐα του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής , της Νέας Δημοκρατίας κ. Παύλου Μαρινάκη. Ο συμπολίτης επικεφαλής του καθοδηγητικού μας οργάνου με μακρά πολιτική παράδοση έχει αφήσει και το προσωπικό του στίγμα στην προεδρία της ΟΝΝΕΔ.
Το οδοιπορικό του στο Νομό , οι συναντήσεις και οι επαφές οι οποίες θα κορυφωθούν με τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Δ.Ε.Ε.Π. Αχαΐας σηματοδοτούν και επίσημα την επανεκκίνηση. Αποτελεί αφετηρία για νέους αγώνες και σηματοδοτεί την στόχευση.
Πριν από όλα και με την ευκαιρία των εγκαινίων των νέων γραφείων θεωρούμε υποχρέωση μας να αποδώσουμε την οφειλόμενη τιμή και να ευχαριστήσουμε για την προσφορά τους στην παράταξη και τον τόπο μας όλους τους διατελέσαντες Προέδρους και τα Μέλη των Νομαρχιακών , Τοπικών και Τομεακών Οργανώσεων. Όλους τους εθελοντές ,τους εργαζόμενους τους αυτοαπασχολούμενους , τους συνταξιούχους , τις γυναίκες και τη νέα γενιά. Δίνουμε υπόσχεση ότι μαζί με τους εκπροσώπους μας από το Νομό στη Κυβέρνηση , στο Κοινοβούλιο στην Περιφέρεια στα Δημοτικά Συμβούλια στους μαζικούς συλλόγους και στο νεολαιίστικο κίνημα θα αγωνισθούμε να διαδώσουμε τις ιδέες μας και να προβάλουμε το κυβερνητικό έργο.
Παράλληλα ανοίγουμε τις οργανώσεις μας στην κοινωνία. Η φωνή μας θα φθάσει παντού. Μέχρι και τον πιο απομακρυσμένο οικισμό.

Μια οργάνωση για όλους δίνοντας την απαραίτητη ώθηση στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να υλοποιήσει τις προτάσεις της και να υιοθετήσει ακόμα περισσότερες βελτιώνοντας τη ζωή όλων των Ελλήνων.

Το επόμενο διάστημα όλοι εμείς οι εθελοντές , τα μέλη και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια τεράστια πρόκληση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με πρώτη ύλη όλα τα βασικά γνωρίσματα της παράταξής μας τη σύνεση , το μέτρο , τον ορθό λόγο , την ελευθερία , την έμπρακτη αλληλεγγύη , το σεβασμό στην παράδοση , τη δικαίωση όλων των μεγάλων ιστορικών επιλογών μας από την πρώτη μέρα της θητείας του ως Πρωθυπουργός έβαλε το πρόταγμα των επόμενων ετών. Θέλει η κυβέρνηση του να κριθεί από τα αποτελέσματα του μεταρρυθμιστικού της έργου και όχι για τις προθέσεις της.

Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας σε συνεργασία με τον Γραμματέα της Πολιτικής μας Επιτροπής κ. Παύλο Μαρινάκη και τον Γραμματέα Οργανωτικού κ. Στυλιανό Κονταδάκη θα αξιοποιήσουμε όλους τους διαθέσιμους τρόπους επικοινωνίας και επαφής με την κοινωνία παραδοσιακούς και σύγχρονους. Επειδή όμως τα κόμματα δεν είναι μόνο δεξαμενές σκέψης συνεχίζουμε την ανάδειξη ρεαλιστικών και εφαρμόσιμων προτάσεων μέσα από συλλογικές διαδικασίες με τη συμβολή όσο το δυνατόν περισσότερων μελών και φίλων.

Στεκόμαστε δίπλα στην κυβέρνηση στον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής κ. Παύλο Μαρινάκη καθώς και σε όλα τα στελέχη της Κεντρικής Διοίκησης.
Υποστηρίζουμε το έργο της κυβέρνησης με νηφάλιο λόγο χωρίς κραυγές επενδύοντας στο πολιτικό επιχείρημα , εξειδικεύοντας τις πρωτοβουλίες της και προβάλλοντας τα αποτελέσματα της δημόσιας πολιτικής της.

Προχωράμε δυναμικά. Κερδίζουμε το στοίχημα της αποτελεσματικότητας. Αλλάζουμε τον τόπο μας. Κτίζουμε στην Ελλάδα μια νέα εποχή εθνικής αυτοπεποίθησης.
Σας προσκαλούμε στην πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει η ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας την προσεχή Κυριακή 13 Φεβρουαρίου στις 11:30 το πρωί στο Ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ όπου κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας ενώ κατά την διάρκεια της θα κοπεί και η πατροπαράδοτη πίτα.

Η Ελλάδα αλλάζει. Βαδίζει μπροστά. Κοιτάζει ψηλά.


Ροή ειδήσεων

Advertisement