Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Οι ΣΦήγΚΕΣ στο Καρναβάλι του ‘22

Δημοσιεύθηκε

στις

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιήσουν στο πλαίσιο του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού ανακοίνωσαν οι «ΣΦήγΚΕΣ». Προγραμματίζονται:

1. ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ στις ΣΚΑΛΕΣ ΓΕΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
Συμμετέχει η συμφωνική ορχήστρα και η χορωδία των Σφηγκών και εκλεκτοί Σολίστες Διεθνούς φήμης. Θα πραγματοποιηθούν τις Παρασκευές 18 & 25 Φεβρουαρίου και Πέμπτη 3 Μαρτίου. Ώρα έναρξης 21,00
2. «ΚΑΝΤΑΔΕΣ» – ΣΦΗΓΚΟΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ
Συμμετέχει η λαϊκή ορχήστρα και χορωδία των Σφηγκών με συνοδεία κρουστών. Εμφανίσεις: Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου ώρα 20,30 στο ΜΑΜΑ-PITSA Γεροκωστοπούλου & Κανακάρη, Σάββατο 12 Φεβρουαρίου ώρα 13.00 στο καφέ Cherry΄s Πλ. Γεωργίου Α΄27, Παρασκευή 4 Μαρτίου ώρα 20,30 έναντι JOCK΄ S Café Παντανάσσης 17, στον προαύλιο χώρο του Laser Line Clinics.
3. ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ ΣΤ΄ ΑΦΤΙ:
ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 24 Φεβρουαρίου ώρα 12.00-15.00, τσιγγάνες και τσιγγάνοι θα περιδιαβούν τους πεζόδρομους της πόλης χορεύοντας συνοδεία μουσικών.
4. ΚΑΠΕΛΩΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: (26 Φεβρουαρίου)
Από το πρωί οι ΣΦήγΚΕΣ θα ξεχυθούν στους δρόμους, «καπελώνοντας» τους συμπολίτες, στοχεύοντας να καθιερωθεί σαν έθιμο το προτελευταίο Σάββατο της αποκριάς ΟΛΟΙ οι Πατρινοί να κυκλοφορούν με ΚΑΠΕΛΟ και σε βάθος χρόνου να διοργανώνονται Πανελλήνιοι διαγωνισμοί καπέλου.
5.ΠΕΡΑΤΖΑΔΕΣ: Με στολή σφήγκας, θα βγουν στους δρόμους του ιστορικού κέντρου μοιράζοντας αφίσες και προγράμματα, ενημερώνοντας τους συμπολίτες για τις εκδηλώσεις τους.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement