Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Θεσσαλονίκη – Γεωργία Μπίκα: Εξίσου οδυνηρός ο δεύτερος βιασμός της αμφισβήτησης

Δημοσιεύθηκε

στις

Την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, έκανε η 24χρονη Γεωργία Μπίκα, μετά την καταγγελία για τον βιασμό της στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Η Γεωργία ευχαριστεί όσους την έχουν στηρίξει αυτές τις δύσκολες ώρες και σημειώνει πως «ο δεύτερος βιασμός, εκείνος της αμφισβήτησης είναι εξίσου οδυνηρός και αυτό που ζητάει είναι η δικαίωση της ψυχής και η ηρεμία για την ίδια και για κάθε γυναίκα που φοβάται.

Σημειώνεται πως σήμερα υπήρξαν νέες εξελίξεις στην υπόθεση, σχετικά με τις τοξικολογικές εξετάσεις στις οποίες φαίνεται να έχει βρεθεί σημαντική ποσότητα αλκοόλ στον οργανισμό της 24χρονης.

Αναλυτικά το μήνυμά της: «Έπειτα από έναν καταιγισμό αγάπης και “αγκαλιάς” από όλους εσάς, έχω να πω μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ σε όλους όσους με στήριξαν αυτές τις δύσκολες μέρες. Δεν είμαι μόνο η Γεωργία του Λαγκαδά. Είμαι η γυναίκα Γεωργία η οποία διεκδικεί το δίκιο και την αξιοπρέπειά της. Ο δεύτερος βιασμός εκείνος της αμφισβήτησης είναι εξίσου οδυνηρός. Θα τον αντιμετωπίσω όμως όπως και τον πρώτο με μια διαφορά: Με τις αισθήσεις μου και τα μάτια μου ανοιχτά. Με την δική σας αγάπη και συμπαράσταση, γιατί όλοι εσείς είσαστε η δική μου μεγάλη οικογένεια.

Αληθινή αγάπη και σεβασμός αυτό είναι που θέλω να πετύχω, δικαίωση ψυχής και ηρεμία. Για εμένα και για κάθε γυναίκα που φοβάται… Ευχαριστώ που με αγκαλιάσετε».

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement