Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Επίσκεψη Μαρινάκη στην Αιγιάλεια

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Με επίσκεψη στα γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αιγιάλειας ξεκίνησε το πρωί η περιοδεία στην Αχαΐα του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Παύλου Μαρινάκη ο οποίος συνοδεύεται από τον Γραμματέα Οργανωτικού , Αναπληρωτή Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής και Διευθυντή του γραφείου του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Στυλιανό Κονταδάκη καθώς και από Στελέχη της Κεντρικής Διοίκησης.

 

Ο κ. Μαρινάκης προήδρευσε σύσκεψης στην οποία συμμετείχαν ο Γραμματέας Οργανωτικού κ. Στυλιανός Κονταδάκης , ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας κ. Αντώνης Κουνάβης , ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αιγιάλειας κ. Βασίλης Σταθακάρος και όλα τα Μέλη του ΔΣ. Ο κ. Σταθακάρος αφού ευχαρίστησε τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής κ. Μαρινάκη και τον Γραμματέα Οργανωτικού κ. Κονταδάκη για την ουσιαστική τους στήριξη στην Οργάνωση και τον Τόπο ,  παρουσίασε τον απολογισμό δράσης και το πρόγραμμα των εξειδικευμένων παρεμβάσεων και εκδηλώσεων για το επόμενο εξάμηνο ενώ ανέδειξε και τα προβλήματα της Αιγιάλειας.

 

Χαιρετισμό απηύθυναν οι Βουλευτές Ιάσονας Φωτήλας , Χριστίνα Αλεξοπούλου και ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης.

 

Στις τοποθετήσεις τους τόσο ο Γραμματέας της ΠΕ κ. Παύλος Μαρινάκης όσο και ο Γραμματέας Οργανωτικού κ. Στυλιανός Κονταδάκης συνεχάρησαν τον Πρόεδρο και τα Μέλη της ΔΗΜΤΟ για την αγωνιστική τους διάθεση στο κόμμα καλώντας τους να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την υλοποίηση του προγράμματος που του παρουσίασαν καθώς και την προβολή του Κυβερνητικού Έργου.

 

Στη συνέχεια οι κ.κ. Π. Μαρινάκης και Σ. Κονταδάκης συναντήθηκαν και αντάλλαξαν απόψεις με Δημοτικούς Συμβούλους και Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας Αιγιάλειας.

 

 

  

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement