Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Π. Μαρινάκης και Στ. Κονταδάκης ξεκίνησαν τις επισκέψεις στην Αχαΐα

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην Αχαΐα βρίσκονται από τις 9 το πρωί ο Αχαιός Γραμματέας της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης και ο Γραμματέας Οργανωτικού, Στέλιος Κονταδάκης, ξεκινώντας σειρά επισκέψεων σε φορείς της περιοχής.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης των δύο ανδρών ήταν η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Αιγιάλειας, όπου συνομίλησαν με κομματικά στελέχη για προβλήματα της περιοχής.

Στη συνέχεια, έφτασαν στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, όπου συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη, Νεκτάριο Φαρμάκη και συνεργάτες του. Εκεί είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για πολλά ζητήματα, συμφωνώντας πως η Δυτική Ελλάδα έχει χάσει πολλές ευκαιρίες και δεν πρέπει να χάσει άλλες. «Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο που μπορούμε» σημείωσε ο κ. Μαρινάκης, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι ο Νεκτάριος Φαρμάκης έχει ήδη κάνει πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Επόμενος σταθμός ήταν τα γραφεία της 6ης ΥΠΕ, όπου συναντήθηκαν με τον Διοικητή, Γιάννη Καρβέλη, από τον οποίο ενημερώθηκαν για την κατάσταση στο τοπικό σύστημα Υγείας και κυρίως, την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σε σχέση με την πανδημία, που δείχνει να μην κάμπτεται και να πιέζει τις νοσηλευτικές δομές.

Η επίσκεψη των κ.κ. Μαρινάκη και Κονταδάκη στην περιοχή συνεχίζεται με επισκέψεις στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στο λιμάνι (γραφεία ΟΛΠΑ) της Πάτρας, ενώ σημειώνεται ότι για το απόγευμα (5 μ.μ.) είναι προγραμματισμένα τα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΔΕΕΠ Αχαΐας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement