Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Π. Μαρινάκης και Στ. Κονταδάκης ξεκίνησαν τις επισκέψεις στην Αχαΐα

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην Αχαΐα βρίσκονται από τις 9 το πρωί ο Αχαιός Γραμματέας της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης και ο Γραμματέας Οργανωτικού, Στέλιος Κονταδάκης, ξεκινώντας σειρά επισκέψεων σε φορείς της περιοχής.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης των δύο ανδρών ήταν η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Αιγιάλειας, όπου συνομίλησαν με κομματικά στελέχη για προβλήματα της περιοχής.

Στη συνέχεια, έφτασαν στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, όπου συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη, Νεκτάριο Φαρμάκη και συνεργάτες του. Εκεί είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για πολλά ζητήματα, συμφωνώντας πως η Δυτική Ελλάδα έχει χάσει πολλές ευκαιρίες και δεν πρέπει να χάσει άλλες. «Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο που μπορούμε» σημείωσε ο κ. Μαρινάκης, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι ο Νεκτάριος Φαρμάκης έχει ήδη κάνει πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Επόμενος σταθμός ήταν τα γραφεία της 6ης ΥΠΕ, όπου συναντήθηκαν με τον Διοικητή, Γιάννη Καρβέλη, από τον οποίο ενημερώθηκαν για την κατάσταση στο τοπικό σύστημα Υγείας και κυρίως, την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σε σχέση με την πανδημία, που δείχνει να μην κάμπτεται και να πιέζει τις νοσηλευτικές δομές.

Η επίσκεψη των κ.κ. Μαρινάκη και Κονταδάκη στην περιοχή συνεχίζεται με επισκέψεις στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στο λιμάνι (γραφεία ΟΛΠΑ) της Πάτρας, ενώ σημειώνεται ότι για το απόγευμα (5 μ.μ.) είναι προγραμματισμένα τα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΔΕΕΠ Αχαΐας.

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αγριογούρουνα στην Αχαϊα, αγριογούρουνα και στη Βαρκελώνη

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Ποιος είπε ότι δεν έχουμε κανένα κοινό στοιχείο με τη Βαρκελώνη; Κι όμως έχουμε, και αυτό δεν είναι άλλο από τα προβλήματα που προκαλούν τα αγριογούρουνα. Όπως συμβαίνει και σε περιοχές της Αχαϊας, τα αγριογούρουνα επιτίθενται με δριμύτητα και στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας.

Μόνο πέρυσι, στη Βαρκελώνη αναφέρθηκαν 1.200 συμβάντα με αγριογούρουνα. Ακόμη και η Κολομβιανή ποπ σταρ Σακίρα είπε ότι τα ζώα επιτέθηκαν στην ίδια και τον γιο της ενώ έκαναν περίπατο σε πάρκο!

Μακάρι βέβαια να είχαμε και θετικές ομοιότητες με τη Βαρκελώνη, αλλά αυτό είναι μια μεγάλη πονεμένη ιστορία.

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σβηστά φανάρια στο κέντρο

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Εκτός λειτουργίας  τέθηκαν τα φανάρια στη διασταύρωση των οδών Αγίου Νικολάου και Κανακάρη, όπως και στη συμβολή της Κανακάρη με την Ερμού.

Ενδεχομένως κάποιος να παρατηρήσει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που φωτεινοί σηματοδότες στο κέντρο της Πάτρας βγαίνουν «οφ», δεν θα είναι και η τελευταία.

Κατά τα άλλα, το «έξυπνο» φανάρι που λειτουργεί στην Αγίου Ανδρέου μάς έλειπε…

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η Ναύπακτος κι εμείς  

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

«Λευκή Νύχτα» διοργανώνει απόψε ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπάκτου. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του, σκοπός της «Λευκής Νύχτας» είναι να διαφημιστεί η αγορά της Ναυπάκτου σε ένα ευρύτερο κοινό, με την παράλληλη προσέλκυση κόσμου στη γραφική και ιστορική κωμόπολη, που θα συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Πώς είπατε; Εάν υπάρχει κανένα αντίστοιχο νέο από την Πάτρα; Ε, λοιπόν, σήμερα είναι Παρασκευή 19 Αυγούστου και στον Εμπορικό Σύλλογο Πατρών, αντί να έχουν την προσοχή τους στραμμένη στη διοργάνωση ανάλογων εξωστρεφών δράσεων, έχουν το μυαλό τους στις εσωτερικές έριδες και διαμάχες.

 

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα