Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Διαμαρτυρία στην Πατρών- Πύργου-Στις 18 Φεβρουαρίου από ενεργούς πολίτες και φορείς της Δυτικής Αχαΐας

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά και το πρόσφατο τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στην 17χρονη Ελένη Βεσκούκη ενεργοί πολίτες της Δυτικής Αχαΐας και εκπρόσωποι φορέων αποφάσισαν να προχωρήσουν σε συμβολική διαμαρτυρία στην Πατρών- Πύργου, στο ύψος της Κάτω Αχαΐας διατρανώνοντας «όχι άλλες χαμένες ζωές στους δρόμους».

Συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι των Νέων Ενεργών Πολιτών Ανδρέας Ζαγαρέλος, Λάμπρος Λιάκος και Γεώργιος Πολυζώης μετά από πρωτοβουλία τους και σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κάτω Αχαΐας κύριο Ευάγγελο Τησαρχόντο, τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πετροχωρίου κύριο Ανδρέα Ζαμπέτα, το Δ.Σ του εμπορικού συλλόγου Κάτω Αχαΐας και των Δ.Σ των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου και Λυκείου Κάτω Αχαΐας, πήραν την απόφαση να προχωρήσουν σε ειρηνική διαμαρτυρία την Παρασκευή 18/02/2022 και ώρα 10:00 π.μ στα φανάρια του κόμβου της Κάτω Αχαΐας, στο σημείο “Πεύκα”.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρουν «καλούμε όλους τους τοπικούς φορείς, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, αλλά και τους απλούς πολίτες να συμμετάσχουμε όλοι μαζικά στην ειρηνική αυτή διαμαρτυρία, η οποία ως στόχο έχει την επίτευξη λύσης για το φλέγον ζήτημα της εθνικής οδού Πατρών – Πύργου. Τονίζουμε ότι δεν είναι σκοπός μας να κλείσουμε τον δρόμο. Διαδηλώνουμε και διαμαρτυρόμαστε ειρηνικά, διεκδικώντας το αυτονόητο, την ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής. Οχι άλλες χαμένες ζωές στους δρόμους. Θέλουμε ανοιχτούς και ασφαλείς δρόμους!».

Ροή ειδήσεων

Advertisement