Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Εγκαίνια στα γραφεία της ΔΕΕΠ: Μηνύματα ενότητας και εξωστρέφειας

Δημοσιεύθηκε

στις

Μηνύματα αισιοδοξίας, ενότητας και εξωστέφειας εξέπεμψαν, ο Παύλος Μαρινάκης και ο Στέλιος Κονταδάκης, κατά την ομιλία τους στα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΔΕΕΠ Αχαΐας, τα οποία πραγματοποιήθηκαν από τον Μητροπολίτη Πατρών, κ. Χρυσόστομο.

Αφού και οι δύο εκθείασαν τα νέα γραφεία και την προσπάθεια ανασυγκρότησης της νέας διοίκησης της ΔΕΕΠ, υπογράμμισαν ότι η Νέα Δημοκρατία μπορεί να είναι πρώτο κόμμα και στην Αχαΐα, στις επόμενες εκλογές.

Ο κ. Μαρινάκης επανέλαβε πως η περιοχή πρέπει να πρωταγωνιστήσει και ότι δεν πρέπει να χάσει άλλες ευκαιρίες, σημειώνοντας πως η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η πρώτη τα τελευταία αρκετά χρόνια που υλοποιεί το προεκλογικό της πρόγραμμα και μάλιστα, σε πολλούς τομείς ταχύτερα και από τις αρχικές εκτιμήσεις.

Η ΑΙΧΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ

Μάλιστα, παραθέτοντας μία σειρά από τομείς της πολιτικής που όπως είπε έχουν σημειωθεί άλματα, άφησε αιχμές για την επιλογή του Δήμου να διοργανώσει μηχανοκίνητη πορεία μέχρι την Αθήνα, αναφέροντας «πως δεν αξίζει στην πόλη μας να βλέπει μηχανοκίνητες πορείες που γίνονται με οχήματα, εξοπλισμό και χρήματα των πολιτών της Πάτρας».
«Θα είναι αποτυχία όλων μας – και δική μου ασφαλώς – η ανανέωση να μείνει στα δικά μας πρόσωπα και να μη δώσουμε τη δυνατότητα σε νέους ανθρώπους, με νέες νοοτροπίες, να πρωταγωνιστήσουν. Όνειρό μου είναι οι φίλοι και οι συμμαθητές που αναγκάστηκαν να φύγουν, να μπορέσουν να γυρίσουν…» κατέληξε

ΚΟΝΤΑΔΑΚΗΣ: «ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Από την πλευρά του ο Στέλιος Κονταδάκης, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι το κόμμα είναι πάντα η «βάση» και το «κύτταρο», καλώντας τα στελέχη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας να έχουν ενότητα, αλλά και τη μέγιστη δυνατή εξωστρέφεια στην τοπική κοινωνία. Επίσης, αναφέρθηκε στην ανάγκη επαναδραστηριοποίησης μελών του κόμματος που έχουν «αδρανοποιηθεί», υπογραμμίζοντας ότι με την μέγιστη δυνατή ενότητα και συσπείρωση, η ΝΔ μπορεί να πετύχει μία νέα εκλογική νίκη που θα είναι ακόμα μεγαλύτερη από την προηγούμενη.

ΚΟΥΝΑΒΗΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΔΕΕΠ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Την πρόθεσή του να διευρύνει την βάση του κόμματος στο νομό και συνεργαζόμενος με όλους τους φορείς και τα τοπικά στελέχη, να πετύχει η ΝΔ να γίνει πρώτο κόμμα και στην Αχαία επανέλαβε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ, Αντώνης Κουνάβης. Ωστόσο, ο ίδιος προχώρησε και στην κατάθεση πρότασης προς τα κεντρικά κομματικά στελέχη, για σύγκλιση των προέδρων των ΔΕΕΠ της Ελλάδας κάθε έξι μήνες, εκφράζοντας την πρόθεση, η πρώτη συνάντηση – εφόσον η πρόταση γίνει αποδεκτή – να φιλοξενηθεί στην Πάτρα.

ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ

Στα εγκαίνια των γραφείων της ΔΕΕΠ, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, οι βουλευτές, Α. Τσιγκρής, Ι. Φωτήλας και Χρ. Αλεξοπούλου, ο Περιφερειάρχης, Ν. Φαρμάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης, Τ. Παπαδόπουλος. ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠΑ, Π. Τσώνης, οι πολιτευτές, Ε. Γιαννιά, Α. Ρηγοπούλου και Ε. Κονιδάρη, οι πρώην πρόεδροι της οργάνωσης, Α. Μαζαράκης και Γ. Μάκκας, τα μέλη της ΔΕΕΠ, πρόεδροι και μέλη των ΔΗΜΤΟ, κ.ά.


Ροή ειδήσεων

Advertisement