Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Ξεκούραστη και ορεξάτη η Άρσεναλ

Δημοσιεύθηκε

στις

Ασχέτως του τι αγώνες υπάρχουν κάθε ημέρα στο κουπόνι του στοιχήματος, όταν είναι προγραμματισμένα παιχνίδια για τη Πρέμιερ Λιγκ, δικαίως τραβούν πάνω τους τα «φώτα» των παικτών, καθώς μιλάμε για ματς με τεράστιο ενδιαφέρον και στοιχηματικό τζίρο.

Μάθε τα πάντα για τις στοιχηματικεσ εταιριεσ στην ελλαδα.

Σήμερα έχουμε δυο ματς με σημαντικά brand name όπως αυτά των Άρσεναλ και Λίβερπουλ. Εμείς θα ασχοληθούμε με αυτό των Λονδρέζων, οι οποίοι δοκιμάζονται στο Γουλβερχάμπτον.

ΓΟΥΛΒΣ: Έχοντας μια εξαιρετική φόρμα με νικηφόρα αποτελέσματα, μπήκε σαν μεγάλο φαβορί να περάσει στους «16» του Κυπέλλου κόντρα στη Νόριτς, όμως τα «καναρίνια» έβαλαν τους «λύκους» στη θέση τους, υπενθυμίζοντάς τους πως κανένα ματς δεν είναι εύκολο στο Νησί. Έτσι, η Γουλβς έχει μόνο το πρωτάθλημα να σκέφτεται από δω και πέρα, ξεκινώντας από το πολύ δύσκολο ματς με την Άρσεναλ. Η ομάδα του Μπρούνο Λάζε έχει βάλει υψηλούς στόχους και αυτά είναι τα ματς που πρέπει να δείχνει την αξία της. Πλήρης η αποστολή, δύσκολα θα παίξει ο Χουάνγκ από την αρχή.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τίποτα δε πάει καλά για την Άρσεναλ αυτό το έτος, καθώς οι «κανονιέρηδες» δεν κατάφεραν να κερδίσουν ούτε ένα παιχνίδι τους μέσα στον Ιανουάριο, μένοντας εκτός Κυπέλλου και Λιγκ Καπ. Μοναδικός στόχος είναι πλέον ο τερματισμός στη πρώτη 4άδα του πρωταθλήματος και κάπως έτσι θα σωθεί η χρονιά. Είχαν περίπου 20 ημέρες να δουν τι φταίει και να… καταστρώσουν σχέδιο για τη συνέχεια, τη στιγμή που στο ρόστερ έμειναν μόνο οι παίκτες που μπορούν να προσφέρουν. Κόντρα στη Γουλβς μια νίκη θα ανεβάσει και πάλι το ηθικό όλων. Ο Αρτέτα δεν έχει απουσίες, μιας και όλοι οι διεθνείς επέστρεψαν από την Αφρική.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ένα πολύ σημαντικό και κρίσιμο βαθμολογικά ματς θα γίνει στο «Μολινό». Η Γουλβς έχει να αντιμετωπίσει την απογοητευτική εμφάνιση στο Κύπελλο, η Άρσεναλ είναι σαφώς πιο ξεκούραστη και γνωρίζει πως με νίκη μπαίνει δυναμικά στη μάχη της 4άδας. Ρίσκο με το διπλό στο 2.30 από τη Novibet.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης χρήσιμες πληροφορίες και αξιολογήσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα καθώς και το πρόγραμμα με τους live streaming* αγώνες. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

 *Προσοχή: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη και δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση προτροπή για στοιχηματισμό ή επένδυσης χρημάτων.

Ροή ειδήσεων

Advertisement