Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Εργοδότης Γεωργίας Μπίκα: «Ήταν σε τραγική ψυχολογική κατάσταση, θα ανακτήσει τις δυνάμεις της»

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο εργοδότης της Γεωργίας Μπίκα, η οποία έχει καταγγείλει ότι υπέστη βιασμό τη νύχτα της πρωτοχρονίας σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, μιλά για πρώτη φορά για τη στήριξή του στην ίδια.

Μαζί με τον Χρήστο Καραθανάση, η 24χρονη είχε μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου για να καταγγείλει τον βιασμό της καθώς ήταν ο άνθρωπος στον οποίο εξομολογήθηκε πρώτος η Γεωργία Μπίκα τα όσα συνέβησαν στη σουίτα του ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Ο εργοδότης της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, που έχει ήδη καταθέσει για την υπόθεση, εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στην 24χρονη που δηλώνει αποφασισμένη να παλέψει μέχρι τέλους, ώστε εκείνοι που ευθύνονται για το μαρτύριο που καταγγέλλει να τιμωρηθούν.

Υπενθυμίζεται πως ο εργοδότης της Γεωργίας κατήγγειλε ότι δέχθηκε απειλές την επομένη του πάρτι: «Στις 2 Ιανουαρίου, την επομένη δηλαδή ημέρα του πάρτι, ένας εκ των ιδιοκτητών του γνωστού καταστήματος εστίασης, ήρθε στο σπίτι μου και μου είπε «τι πας να κάνεις, θα τα βάλεις με τους billionaires; Δέχομαι απειλές». Ο εργοδότης της 24χρονης περιέγραψε ακόμη την τραγική ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρήκε την κοπέλα όταν τον ενημέρωσε τηλεφωνικά για τη «νύχτα φρίκης» που πέρασε στη σουίτα του ξενοδοχείου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement