Connect with us

Στοίχημα

Αλλαγμένη το νέο έτος η Χόλσταϊν

Published

on

 

Παρασκευή σήμερα και τα παιχνίδια αρχίζουν να αυξάνονται με… γεωμετρική πρόοδο στο κουπόνι μας. Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να κορυφωθεί το ενδιαφέρον, όμως και σήμερα θα ασχοληθούμε με ένα λιγότερο εμπορικό ματς.

Μάθε τα πάντα για τις αναλύσεις αγώνων

Παρότι υπάρχει ματς για τη Λιγκ 1 αλλά και τη Μπουντεσλίγκα, ένα καλό «κρυμμένο» σημείο υπάρχει στη Β’ κατηγορία της Γερμανίας και αφορά το ματς της Άουε με τη Χόλσταϊν Κίελ.

ΑΟΥΕ: Όσο πλησιάζουμε στο φινάλε της σεζόν, η Άουε δείχνει να χάνει όλο και περισσότερο την επαφή της με τη γραμμή της σωτηρίας, όντας στο -8 αυτή τη στιγμή. Οι «βιολετί» νίκησαν τελευταία φορά τον περασμένο Νοέμβριο και έκτοτε μετρούν 6 ήττες σε 7 ματς, με 4 αυτές να είναι στην έδρα τους. Πρέπει να δράσουν άμεσα για να προλάβουν το… τρένο της παραμονής, όμως δείχνουν αρκετά αδύναμοι, κυρίως αμυντικά. Σίγιαριτς και Γκέντερ είναι δυο σημαντικές απουσίες, πέραν των γνωστών μακροχρόνιων.

ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ: Καμία σχέση δεν έχει η Χόλσταϊν που βλέπουμε εδώ και δυο μήνες με την ομάδα που είχε ξεκινήσει τη σεζόν. Παρότι έχει μείνει αρκετά πίσω από τη πρώτη τριάδα που ήταν ο αρχικός στόχος, η ομάδα από το Κίελο έχει αλλάξει κατά πολύ την εικόνα της, έχει δείξει βελτίωση, κυρίως στην άμυνα και για το λόγο αυτό έχει ένα αήττητο 5 αγώνων με 3 νίκες στα τελευταία 4 επίσημα. Πηγαίνει στο Άουε με στόχο να συνεχίσει νικηφόρα, καθώς υπάρχει χρόνος ακόμα για να ανέβει στη κατάταξη. Ο αμυντικός Κιρκεσκόφ και ο επίσης αμυντικός Βαλ θα απουσιάσουν από το ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το εξαιρετικό σερί της θα ψάξει να συνεχίζει στο Άουε η Χόλσταϊν και με την εικόνα που έχουν αυτή τη στιγμή οι δυο ομάδες, είναι δύσκολο να μη κοιτάξουμε προς το καλοπληρωμένο διπλό του 2.20 από τη Bet365.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων & προσφορές* εγγραφής στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στο cleverbet.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ Παίξε υπεύθυνα

Ροή ειδήσεων

Advertisement