Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Άμεση αντίδραση για την Ίντερ

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Μάθε τα πάντα για τα προγνωστικα στοιχηματος

Η Χόλσταϊν μας δικαίωσε έστω και στο φινάλε χθες και τι καλύτερο να εμπλακούμε σήμερα με ένα σπουδαίο ματς, μιας και το κουπόνι μας δίνει το δικαίωμα, έχοντας πολλά μεγάλα ραντεβού, όμως συνήθως γίνεται κάθε Σάββατο.

Το πιο σημαντικό ζευγάρι από πλευράς βαθμολογίας και ονομάτων, θα γίνει στον Ιταλικό νότο, εκεί όπου μπροστά σε ένα άκρως «διψασμένο» κοινό, η 2η Νάπολι θα υποδεχθεί τη πρωταθλήτρια και 1η έως τώρα στη κατάταξη, Ίντερ. Φυσικά, το «αυτί» της στο ματς θα έχει και η Μίλαν, η οποία… παραμονεύει.

ΝΑΠΟΛΙ: Παρότι δυσκολεύτηκε για ένα μεγάλο διάστημα να τελειώσει τις φάσεις που έφτιαχνε, η Νάπολι έφυγε με το διπλό από τη Βενετία και συνέχισε τη… καταδίωξη της Ίντερ στη κορυφή. Οι «παρτενοπέι» δηλώνουν πανέτοιμοι για τη μάχη με τους «νερατζούρι», έχοντας στόχο να τη προσπεράσουν και να κόψουν πρώτοι το «νήμα» στη Σέριε Α’. Ο Σπαλέτι κράτησε χαμηλούς τόνους και τόνισε πως υπάρχουν ακόμα πολλά ματς για συμπεράσματα. Εκτός από το μεγάλο ντέρμπι ο εξτρέμ Λοσάνο, ο σημαντικός στόπερ Τουανζέμπε, ενώ 50-50 να παίξουν είναι οι Κουλιμπαλί και Ανγκισά.

ΙΝΤΕΡ: Αντέδρασε άμεσα μετά την ήττα από τη Μίλαν στο ντέρμπι της πόλης και κάνοντας μια καλή εμφάνιση επικράτησε της Ρόμα στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα με 2-0, δείχνοντας τη νοοτροπία νικητή που έχει εδώ και δυο χρόνια. Οι πρωταθλητές θα πάνε στη Νάπολι με στόχο να κάνουν μια εμφάνιση που αρμόζει στις φιλοδοξίες τους. Το ματς θα είναι από τα πιο δύσκολα της σεζόν, ενώ πρέπει να έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους και το ματς με τη Λίβερπουλ που ακολουθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός λόγω τιμωρίας και τραυματισμού ο βασικός στόπερ Μπαστόνι, ενώ τραυματίες παραμένουν οι Κορέα και Γκόσενς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στις λεπτομέρειες θα κριθεί η αναμέτρηση, όμως οι ομάδες είναι δεδομένο πως θα ρισκάρουν, καθώς η ισοπαλία μπορεί να μη βολέψει καμία. Θα δώσουμε ένα προβάδισμα στην Ίντερ, η οποία είναι πιο «ψημένη» σε τέτοια ματς εδώ και δυο χρόνια και μπορεί να διαχειριστεί τη κατάσταση. Πάμε στο διπλό με Draw no Bet στο 1.90 της Novibet.

Στοιχηματικές εταιρείες και μελετημενα προγνωστικα στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ροή ειδήσεων

Advertisement