Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«To ρεύμα μας σκοτώνει»-Την ερχόμενη Τετάρτη η κινητοποίηση του ΣΚΕΑΝΑ στην πλατεία Γεωργίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με σύνθημα «το ρεύμα μας σκοτώνει» ο Σύλλογος Καταστηματαρχών και Εστίασης Ν. Αχαΐας διοργανώνει συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου την ερχόμενη Τετάρτη στις 6 το απόγευμα, όπως έγραψε από χθες η «Γνώμη».

Οι υπέρογκοι λογαριασμοί του ρεύματος έχουν οδηγήσει ήδη πολλές επιχειρήσεις σε λουκέτο, καθώς οι καταστηματάρχες αδυνατούν να ανταποκριθούν στη ραγδαία αύξηση των λειτουργικών τους εξόδων.
«Η ακρίβεια στην ενέργεια κάνει μη βιώσιμες τις επιχειρήσεις μας. Το ρεύμα μας σκοτώνει κυριολεκτικά κι όχι μεταφορικά…, αφού το κόστος είναι δυσβάσταχτο και πολύ μεγαλύτερο ακόμη κι από το ενοίκιο της επιχείρησης μας… Εδώ και δύο χρόνια παλεύουμε να κρατήσουμε τις επιχειρήσεις μας ανοικτές λόγω της πανδημίας, και τώρα που έχουμε μία ευκαιρία να μείνουμε όρθιοι έρχεται η αύξηση στην ενέργεια να μας αποτελειώσει», ανέφερε καταστηματάρχης της Πάτρας.
Να σημειωθεί πως στην κινητοποίηση αναμένεται να συμμετέχουν επιχειρηματίες της εστίασης κι από άλλες περιοχές, με σκοπό να σταλεί μήνυμα στην κυβέρνηση, ενώ έχει ζητηθεί η ενεργοποίηση κι άλλων φορέων, αφού το πρόβλημα είναι συνολικό.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement