Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Κυψέλη: Μαρτυρικός ο θάνατος του 7χρονου από τη μητέρα και τον σύντροφό της – Το χρονικό της φρίκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Σοκ και φρίκη προκαλεί η είδηση για το έγκλημα στην Κυψέλη με ένα 7χρονο παιδιά να βρίσκει τον θάνατο από τη μητέρα και τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, 29χρονη γυναίκα δολοφόνησε μαζί με τον σύντροφό της το 7χρονο παιδί της και για πέντε ολόκληρα χρόνια έκρυβε το πτώμα του στη βεράντα του σπιτιού τους. Οι δυο τους συνελήφθησαν και ομολόγησαν το έγκλημά τους.

Το αγοράκι είχε εξαφανισθεί πριν πέντε χρόνια και η μητέρα του έλεγε πως βρισκόταν στην Πολωνία με τον πρώην σύζυγό της. Oι αστυνομικοί που όλα αυτά τα χρόνια ερευνούσαν την υπόθεση εξαφάνισης προχώρησαν σε έρευνες στο σπίτι της οδού Αστυπάλαιας όπου ανακάλυψαν κρυμμένο το πτώμα του παιδιού στην εργαλειοθήκη στην βεράντα.

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος
Η μητέρα του αγοριού μαζί με τον σύντροφό της δολοφόνησαν το αγόρι στις αρχές του 2017 σε άλλο σημείο από το διαμέρισμα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η σορός του είχε αλλάξει πολλές κρυψώνες.

Σύμφωνα με αναφορές, το αγόρι είχε υποστεί κακοποίηση ενώ φαίνεται πως δολοφονήθηκε καθώς του έφραξαν το στόμα με μονωτική ταινία.

Ειδικότερα η μητέρα ισχυρίστηκε ότι ο σύντροφός της είχε βάλει το παιδί τιμωρία όρθιο και νηστικό και του έκλεισε το στόμα με μονωτική ταινία. Η ίδια ανέφερε στους αστυνομικούς ότι η ίδια δεν έκανε κάτι για να τον εμποδίσει. Όταν αργότερα πήγαν να δουν το παιδί το βρήκαν να μην αναπνέει.

Τότε το μετέφεραν στην ταράτσα του σπιτιού που έμεναν τότε όπου και το έκρυψαν σε αυτοσχέδια κατασκευή. Στη συνέχεια όταν άλλαξαν τόπο διαμονής έβαλαν τη σορό σε ένα κουτί που έμοιαζε με εργαλειοθήκη και το τοποθέτησαν στη βεράντα του σπιτιού στην Αστυπάλαια.

«Να δούμε μήπως υπάρχουν και άλλες τέτοιες περιπτώσεις»
Στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο μίλησε σχετικά η δρ. Εγκληματολογίας, Δέσποινα Σβουρδάκου.

«Πρέπει να εστιάσουμε να δούμε μήπως υπάρχουν και άλλες τέτοιες περιπτώσεις όπου η μητέρα δεν επιθυμεί να μεγαλώσει με αγάπη τα παιδιά της. Ο σύντροφος έχει μια βίαιη κουλτούρα, δε γνωρίζω αν σοβαρός παράγοντας ήταν οι ναρκωτικές ουσίες και το αλκοόλ. Προκειμένου ο δράστης να αποφύγει τη σύλληψη κάνει τα πάντα για να αποφύγει το άψυχο κορμί. Αυτό γίνεται στις περισσότερες περιπτώσεις και επισφραγίζεται και στη συγκεκριμένη», σημείωσε η κ. Σβουρδάκου.

«Προκειμένου να μην κινήσουν τις υποψίες και να μην καταλάβει η γειτονιά και οι άνθρωποι που κάνουν παρέα μαζί τους ότι το παιδί δεν είναι στη ζωή, προσπάθησαν με ένα σατανικό σχέδιο να το βάλουν στην ταράτσα», πρόσθεσε η ίδια.

wwwnewsi.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement